....malo, raste, neki dan napunila dve godine

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Leti vreme...

al sad greju,doslo mi da skinem farmerke da ih srolam u tasnuKako šta peglamo? Ja peglam sve sem čarapa i peškira. Dukseve, trenerke, farmerke, atlet majice, gaće...Kako ti, ne peglaš uopšte?

)))

Da ima živac, verovatno bi me rasturao od bola. Od zuba nema ništa, neke nesrećne ruševine, koje moraju napolje. Kad je pukao, uradio je to vrrrrrlo temeljno. 

Braćo i sestre forumaši, meni treba moralna podrška. Treba mi neko da mi govori - jaka si ti, možeš ti to, ma to nije ništa, par minuta i gotovo....
Moram otići kod zubara, ne mogu više... a ne smeeeeeeeeem
Neki dan mi je pukao zub. Vadjen mu je živac, pa je bušen i plombiran n puta, pa se valjda istanjio i puče kao da je od plastike. Sad me boli sve okolo, malo kao počelo i da gnojiDa ima živac, verovatno bi me rasturao od bola. Od zuba nema ništa, neke nesrećne ruševine, koje moraju napolje. Kad je pukao, uradio je to vrrrrrlo temeljno.
Svesna sam da moram, a kako, kako, kako da skupim hrabrost i da odem? ( jel ima neki smajli koji se krije i uplašeno drhtulji? )
Jeste, peecka sam, sve znam, ali ne smem, pa ne smem, pa ne smem.
Ranije, kada sam bila mladja, išla je mama sa mnom, pa je morala da stoji u ordinaciji, tik uz onu omraženu stolicu, tako da je vidim da je tu. Posle sam muštrala čo'eka da ide sa mnom. A sad ni sa njim ne smem.
Jooooj, muke moje, šta ću i ku'ću crna i kukavna![]()

i ja...boca
Ja ne volim boce,uvek trazim bez boce![]()

jao sestro slatka,potpuno te razume,lakse sam se poradjala,nego sto sam isla kod zubara
al idem redovno,pa i kad ima nesto bude malo za popravku