Dobro jutro, dobar dan, dobro veče i laku noć...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
n1kLj.gif

Braćo i sestre forumaši, meni treba moralna podrška. Treba mi neko da mi govori - jaka si ti, možeš ti to, ma to nije ništa, par minuta i gotovo....
Moram otići kod zubara, ne mogu više... a ne smeeeeeeeeem :sad2:
Neki dan mi je pukao zub. Vadjen mu je živac, pa je bušen i plombiran n puta, pa se valjda istanjio i puče kao da je od plastike. Sad me boli sve okolo, malo kao počelo i da gnoji :sad2: Da ima živac, verovatno bi me rasturao od bola. Od zuba nema ništa, neke nesrećne ruševine, koje moraju napolje. Kad je pukao, uradio je to vrrrrrlo temeljno. :sad2:
Svesna sam da moram, a kako, kako, kako da skupim hrabrost i da odem? ( jel ima neki smajli koji se krije i uplašeno drhtulji? )
Jeste, peecka sam, sve znam, ali ne smem, pa ne smem, pa ne smem.
Ranije, kada sam bila mladja, išla je mama sa mnom, pa je morala da stoji u ordinaciji, tik uz onu omraženu stolicu, tako da je vidim da je tu. Posle sam muštrala čo'eka da ide sa mnom. A sad ni sa njim ne smem.
Jooooj, muke moje, šta ću i ku'ću crna i kukavna :sad2:

Braćo i sestre forumaši, meni treba moralna podrška. Treba mi neko da mi govori - jaka si ti, možeš ti to, ma to nije ništa, par minuta i gotovo....
Moram otići kod zubara, ne mogu više... a ne smeeeeeeeeem :sad2:
Neki dan mi je pukao zub. Vadjen mu je živac, pa je bušen i plombiran n puta, pa se valjda istanjio i puče kao da je od plastike. Sad me boli sve okolo, malo kao počelo i da gnoji :sad2: Da ima živac, verovatno bi me rasturao od bola. Od zuba nema ništa, neke nesrećne ruševine, koje moraju napolje. Kad je pukao, uradio je to vrrrrrlo temeljno. :sad2:
Svesna sam da moram, a kako, kako, kako da skupim hrabrost i da odem? ( jel ima neki smajli koji se krije i uplašeno drhtulji? )
Jeste, peecka sam, sve znam, ali ne smem, pa ne smem, pa ne smem.
Ranije, kada sam bila mladja, išla je mama sa mnom, pa je morala da stoji u ordinaciji, tik uz onu omraženu stolicu, tako da je vidim da je tu. Posle sam muštrala čo'eka da ide sa mnom. A sad ni sa njim ne smem.
Jooooj, muke moje, šta ću i ku'ću crna i kukavna :sad2:

jao sestro slatka,potpuno te razume,lakse sam se poradjala,nego sto sam isla kod zubara
al idem redovno,pa i kad ima nesto bude malo za popravku

jao sestro slatka,potpuno te razume,lakse sam se poradjala,nego sto sam isla kod zubara
al idem redovno,pa i kad ima nesto bude malo za popravku

Podseti me smokvo...
Ja na porodjajnom stolu, babica tu, namešta mi onaj ctg, priča sa mnom i tako. Fina ženica, ljubazna. I pita me - jel te boli puno? Pa, rekoh, boli, da se ne lažemo, ali nije strašno. U svakom slučaju, pre bih bila ovde nego kod zubara. Pogleda me žena onim pogledom - uuuu, bre, ala je tebi dobro :roll: ali se samo nasmejala i rekla - pa, da, kada se vraćaš od zubara ne nosiš bebu kući :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back