Dobro jutro, dobar dan, dobro vece i laku noc... vol 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:cvet:

imam drugaricu koja zivi u Homolju i bavi se proizvodnjom organskih stvarcica, koja mi je pre dve godine, kada sam kljoknula sa imunitetom poslala odande cudotvorni lekic za jacanje istog.nisam sigurna za tacnu recepturu, baza je, naravno, med, ali je dodala unutra boga oca, izmedju ostalog i beli luk i koru od limuna i travke neke.morala sam svako jutro da uzimam po kasicicu (potrosila sam eukaliptus orbita za godisnju zalihu :neutral: ), ali posle toga je moja krvna slika zablistala.e da, morala sam i surutku od kozjeg mleka (fuj) da pijem, da malo jetru obradujem.
kosa, nokti, sve mi je ozivelo posle popijene dve ture, sad da li je do prirude ili do autosugestije, ne znam, ali od tada se kunem u taj prirodni medikament.

ako pricamo o imunitetu, malo sam pobrljavila :D

Pa dobro, kakvo je to cudo od buckurisa?

ako me pitas za ukus, nako..naviknes se, obzirom da je beli luk potopljen u med :D
a ako pitas za tacan sastav, raspitacu se, treba da se cujemo posle praznika., nesto hocu i ja da porucim tj da joj se uvalim na par dana i ukradem sok od zove.mnogo soka od zove.

Sastav me interesuje. Raspitaj se, pa ako nije tajna podeli sa napacenom kavanskom dusom. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back