minon
Legenda
- Poruka
- 59.497
Pa sada znam da mogu da stoje, tada me niko nije obavestio.![]()
...što lepo nisi pustila pp 'minonu, šta da radim sa gljivicama'...?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sada znam da mogu da stoje, tada me niko nije obavestio.![]()

imam drugaricu koja zivi u Homolju i bavi se proizvodnjom organskih stvarcica, koja mi je pre dve godine, kada sam kljoknula sa imunitetom poslala odande cudotvorni lekic za jacanje istog.nisam sigurna za tacnu recepturu, baza je, naravno, med, ali je dodala unutra boga oca, izmedju ostalog i beli luk i koru od limuna i travke neke.morala sam svako jutro da uzimam po kasicicu (potrosila sam eukaliptus orbita za godisnju zalihu), ali posle toga je moja krvna slika zablistala.e da, morala sam i surutku od kozjeg mleka (fuj) da pijem, da malo jetru obradujem.
kosa, nokti, sve mi je ozivelo posle popijene dve ture, sad da li je do prirude ili do autosugestije, ne znam, ali od tada se kunem u taj prirodni medikament.
ako pricamo o imunitetu, malo sam pobrljavila![]()
ako me pitas za ukus, nako..naviknes se, obzirom da je beli luk potopljen u med
a ako pitas za tacan sastav, raspitacu se, treba da se cujemo posle praznika., nesto hocu i ja da porucim tj da joj se uvalim na par dana i ukradem sok od zove.mnogo soka od zove.

od vanile.od vanile!!
da bog da ti prokiso kefir![]()

ako me pitas za ukus, nako..naviknes se, obzirom da je beli luk potopljen u med
a ako pitas za tacan sastav, raspitacu se, treba da se cujemo posle praznika., nesto hocu i ja da porucim tj da joj se uvalim na par dana i ukradem sok od zove.mnogo soka od zove.

Sastav me interesuje. Raspitaj se, pa ako nije tajna podeli sa napacenom kavanskom dusom.![]()

...što lepo nisi pustila pp 'minonu, šta da radim sa gljivicama'...?![]()

Onda sam bila fina, tek sam kasnije postala brkata forumasica; znaci nisam te poznavala, nije da ne bih od tebe trazila strucni savet.![]()

Moze, bolje vi debeli, nego ja.moze i modesti neki kolach da podeli uzgred![]()

..vececeTako je, dacu i ja sve slatko što imam, koji će mi moj..vecece

...šećer...šta ti je najsladje...?![]()

...ni[ta milka, moye samo crnaaaaa...hvala, imam milku...![]()

Ciganka sam lepa, vita kao bor, pesma mi je razgovor...nanana

...ni[ta milka, moye samo crnaaaaa![]()

a ništa za kompom,msm to je najsladje...to ti slabo ide...
- - - - - - - - - -
...odoh čas da pojedem nešto...![]()

Ja rucala i vecerala ujedno tek oko 8, vec drugi dan tako i previse mi je bilo....to ti slabo ide...
- - - - - - - - - -
...odoh čas da pojedem nešto...![]()