- Poruka
- 20.599
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

jel se ovi srafovi pljuckaju ili mora da se jedu i oni?![]()
slanna i paradajs su vrlo jak spoj ♥
Ima neko preporuku koje su klompe najudobnije...za posao, treba sinu, on je kuvar, a ove što ima i nisu mu baš neke, pa bi da ga počastim kvalitetnijim.
bemliga, žena mi je pola života ostavila u noćnim smenama na klinici, kune se u o'neill...anatomske papuče su jedino dobre da ih zavrljačiš kroz prozor... i još ako gadjaš nekog onda se extra...
...večeče, čao, zdravo, ovoono...![]()
bemliga, žena mi je pola života ostavila u noćnim smenama na klinici, kune se u o'neill

...ja nikada nisam imao priliku da radim noću...![]()

Ma sta pricas...ti jedes nocu da ne moras rano da ustajes.![]()

ja sam imao pliriku![]()

a jel mora u papuce?jeste smoki, sve ti treba noćna smena da se pustiš u promjet, drukše nemere nikako![]()
kako bre kanader , zar nije kanudler ili knudler ...nisam pametan![]()
kako bre kanader , zar nije kanudler ili knudler ...nisam pametan![]()

a jel mora u papuce?

...e tako sam ja imao jednog kiću... posle sexa obavezno padne na ledja i digne nožice ka nebu... prvi put malo je falilo da ga bacim u djubre...![]()
...možda nema veze sa nikom... vetj sa zapreminom goozice... šta znam, šta znam...
- - - - - - - - - -
...mora... u papučama najlepše smrde noge...![]()

e sad si me podsetio na jednog ziku...taj je stvarno zavrsio svoje posle jednog seksa

...možda nema veze sa nikom... vetj sa zapreminom goozice... šta znam, šta znam...![]()

...skeledžijo, el ti malo čitaš novine ili samo šetkaš bobija, to je sad totalno u trendu...
...nakrljaš se vijagde, afričke šljive, popneš se na što mladju i ispustiš dušu... posle te svi pamte kao velikog hebača...
...kao ti tog žiku...![]()