Slonce
Legenda
- Poruka
- 56.944
mjok...negde videh akt cele svadbe-svih prisutnih..možemo das udružimo snage..ja crtam do pola a ti od pola![]()
nem0 bate zivota ti...zenske zvanice dobitje dojke kao iz zabranjenih japanskih crtatja

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mjok...negde videh akt cele svadbe-svih prisutnih..možemo das udružimo snage..ja crtam do pola a ti od pola![]()

ma otje ljudi da znadu...hotje li se istroshiti za svadbene dare
tako ti je to...neki volimo da se traumiramo unapred![]()

Pa sad nemoj da izneveris ljude.![]()

a ko se udaje ili zeni ...nisam u toku![]()

Poceli su aktivno nabacivati mi frajere..jos uvek se uspesno koprcam..
Moracu jasno postaviti granice...opustila sam se previse ocigledno..

Ti! Sredicemo ti neku forumasicu..mada kako si poceo da loces, nzn..ne valja ti to..![]()

nem0 bate zivota ti...zenske zvanice dobitje dojke kao iz zabranjenih japanskih crtatja![]()

to je odlichna prilika da doznash shta ti familija misli...i kako te dozivljavaju![]()

to je odlichna prilika da doznash shta ti familija misli...i kako te dozivljavaju![]()
dobroooo..ondaK uzni do..nekle ti a ja ću od ...nekle![]()

da znas
sad se setih jedne svoje situacije , al bolje da ne pricam![]()

Blago li se meni onda, zaista. Ocigledno zasluzujem najbolje.
(( 
Blago li se meni onda, zaista. Ocigledno zasluzujem najbolje.

- - - - - - - - - -
aj...otvori se![]()
- - - - - - - - - -
Necu , imali su neke primedbe na moje ponasanje , al to neki nebitno...Keva kate , tako e sine , nemoo nista pre 35 dobro prozivi![]()

((pa dorbo jel mora ovaj moj seprtljavi post da stoji toliko poslednji
e na temu, Kanudler je dobra msm onako drugarski da se izjansim i pohvalim , mora da mnogo bira cim se rodbina petlja![]()

pa ne petlja se rodbina samo njoj...al je i vole,cene i poshtuju,a ne kao neke od nas((

popio sam piva deset i ništa

Ja bih rekla da se familija opustila, previse.
Poceli su aktivno nabacivati mi frajere..jos uvek se uspesno koprcam..
Moracu jasno postaviti granice...opustila sam se previse ocigledno..
Sloki, Pozvan si ako unapred kazes sta nosis od poklona.a ko se udaje ili zeni ...nisam u toku![]()
Odes malo dalje od rodbine i...usrecis se, bre.pa ne petlja se rodbina samo njoj...al je i vole,cene i poshtuju,a ne kao neke od nas((

ima jaga neke dekine lekitje za to...mssm...za izmokravanje![]()

Ona razvila biznis od toga!![]()

J
Sloki, Pozvan si ako unapred kazes sta nosis od poklona.![]()

((
))