Dobro jutro,dobar dan,dobro vece i laku noc, by Gile..vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...ja sam mojoj deci odavno rekla, kad dodjem u stanje da ne mogu o sebi da se staram odoh u dom, za razliku para neka se snalaze kako znaju, lakse ce biti i njima i meni,
samo da me niko ne cuska iz coska u cosak, a i da se niko ne svadja oko toga ko ce mi dodati casu vode ili lek...kad pomislim da bi se one mogle vremenomm zameriti
zbog toga koja je vise, i cesce bila, uradila ovo ili ono za mene, momentalno mi je lose...dom i divota, kad mogu dodju posede koliko mogu i svako svojoj kuci...a ja opet
u nekom svom okruzenju....rekle su mi da nisam bas sva svoja kad mogu tako na to da gleda..al meni je to nekako normalno....mada kad ja svojoj majci predlozim da bi
mogla u dom zestoko se naljuti...jbg nismo svi isti...

...ja sam mojoj deci odavno rekla, kad dodjem u stanje da ne mogu o sebi da se staram odoh u dom, za razliku para neka se snalaze kako znaju, lakse ce biti i njima i meni,
samo da me niko ne cuska iz coska u cosak, a i da se niko ne svadja oko toga ko ce mi dodati casu vode ili lek...kad pomislim da bi se one mogle vremenomm zameriti
zbog toga koja je vise, i cesce bila, uradila ovo ili ono za mene, momentalno mi je lose...dom i divota, kad mogu dodju posede koliko mogu i svako svojoj kuci...a ja opet
u nekom svom okruzenju....rekle su mi da nisam bas sva svoja kad mogu tako na to da gleda..al meni je to nekako normalno....mada kad ja svojoj majci predlozim da bi
mogla u dom zestoko se naljuti...jbg nismo svi isti...

U kojoj zemlji?Msm spominjes razliku u novcu,zato.
Inace,potpuno se slazem sa tvojim stavom.

- - - - - - - - - -

ma jok...današnji tempo...:sad2:
sad ušli u kuću...

Kupovina te nervira zbog cega?

kominica smestila muža u privatni starački dom...mesečno 70.000,00.....:pljus:

meni je to bzv. zasto muza? poenta je da muz i zena ostare zajedno i da jedan drugom peru protezu. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

ma znam...al me baš interesuje koliko je državni...
kontam da nije ni on jeftin...

i skoro ga nemoguce dobiti.

ma znam...al me baš interesuje koliko je državni...
kontam da nije ni on jeftin...

...nemam pojma, ali znam da ako penzija ne pokriva troskove, onda se to moze nadomestiti iz fonda (drzave prosto receno)...nesto ne verujem
da bi doplacivali privetne domove, kad postoje ovi njihovi..pa mu to dodje presipanje iz supljeg u prazno, al ajde...predpostavljam da je upola
jeftiniji od privatnog...

nije kupovina u tempu...današnji tempo jurcanja breeeeeeeeeee...:histericna:
samo ti izbaci minus energiju iz sebe :zag: . Bolje to jurcanje nego da se ne desava ama bas nista :cmok2: .

....mislila sam na razliku u novcu, odnos cena doma, moja buduca penzija.....to troskove pokriti nece, pa ce morati da doplate...ili one ili drzava...
Aha,u redu to.Ja rekoh hoces negde u inostranstvu,zato pitah.

:cmok2: :zag:

kominica smestila muža u privatni starački dom...mesečno 70.000,00.....:pljus:

Kao da si iz Pirota :D gledaj siru sliku.Jeftino u odnosu na to da ostale ukucane resi nepotrebnog kidanja zivaca,gubljenja zdravlja,svadjanja.I nije neka cena za to sto dobijes.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back