Dobro jutro,dobar dan,dobro vece i laku noc, by Gile..vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
o kockice! kako cerka?!?! :)
mi smo zajedno bile na temi o deci! :zag:
nego, otkud to ti dama bez blama? i sapiosexual?
OMG. upristoji se zeno, ne licis na sebe! :P

Hvala hvala dobro je :aha: raste i zanoveta kao prava mala devojka :lol:
Kako si ti? :obozavam: Da, bile smo na temi skupa ali se iskreno više ne sećam tačno ko je čija mama itd. :rumenka:
Ma prošli nik mi bio lud, pa reko da promenim :D a "Dama bez Blama" je bila jedna emisija pa sam odatle to uzela :ok:
A sapiosexual je ukratko neko ko se "pali" na intelekt suprotnog pola :mrgreen:
Hahaha... jesam se malo "razbacala" što bi se reklo :flert: a šta ću, dosta sam se promenila :aha:

a ja cu opet neupuceno. ko si ti? :lol:

Ovo je sajt,ljudi se ne znaju :D .Budi pristojna :zag: :cmok2: nemam ni ja pojma ko si ti.

- - - - - - - - - -

pa i nije malo, s obizrom da je to vise od prosecne srpske plate. jbg. privilegovani mogu u dom.

Za resavanje problema u najavi svaka cifra je mala i hvala Bogu da moze da se plati.

i moji roditelji su napravili računicu za starački...
jednom...

ne žele da ih mi peremo i presvlačimo...:aha:

...pa tako nekako...
...jest da se one svaki put naljute kad ja pomenem tu pricu i potrudim se da ih podssetim
na to sto sam jednom izjavila, da sam i dalje pri tome...al nekako mi se to cini najnormalnije,
ima lep domcic u Tivtu, taman dovoljno blizi i dovolno daleko:D

...pa tako nekako...
...jest da se one svaki put naljute kad ja pomenem tu pricu i potrudim se da ih podssetim
na to sto sam jednom izjavila, da sam i dalje pri tome...al nekako mi se to cini najnormalnije,
ima lep domcic u Tivtu, taman dovoljno blizi i dovolno daleko:D

njaooooooooo,daj i ja kevi da rezervišem Tivat...ona obožava morsku klimu....:hahaha:

ja nesto mislim da necu moci da ostavim mamu u domu, iako je ona pri tome takodje. mislim da bi bila nesrecna, mada ko zna, ako bi to bilo dovoljno blizu i da moze da izlazi i dolazi u posetu.

a za sebe licno, mislim da dotle necu ni ziveti..kako idu stvari..u ovoj zemlji moracemo da radimo do smrti..:mrgreen:

e znaš kako njima bude super u domu ako su druželjubivi...
imala sam priliku da posetim par ustanova...
oni su ko mala deca...
ceo dan imaju ili stvore sebi neke aktivnosti...
i kažu,nemaju vremena dosta u jednom danu...:hahaha:

ja nesto mislim da necu moci da ostavim mamu u domu, iako je ona pri tome takodje. mislim da bi bila nesrecna, mada ko zna, ako bi to bilo dovoljno blizu i da moze da izlazi i dolazi u posetu.

a za sebe licno, mislim da dotle necu ni ziveti..kako idu stvari..u ovoj zemlji moracemo da radimo do smrti..:mrgreen:

...sto ne bi bila srecna? bila bi ako zeli tako....

...ma ko zna ko ce sta od nas da dozivi, ja bi mogla da mislim kako necu ni sledecu godinu doziveti iz nekih razloga, al
necu o tome ni da mislim, vec samo onako pricamo sta bi ko zeleo kad ostari, ako ostari i ne moze o sebi da se stara na
pravi nacin...

- - - - - - - - - -

pa ima i toga malko,al ona stvarno obožava more...i znam da bi uživala da živi u takvoj klimi...:aha:

..pa neka onda zameni kucu odatle za tamo i neka uziva u starosti u svom, a ti idi u goste sa decom :)

...sto ne bi bila srecna? bila bi ako zeli tako....

...ma ko zna ko ce sta od nas da dozivi, ja bi mogla da mislim kako necu ni sledecu godinu doziveti iz nekih razloga, al
necu o tome ni da mislim, vec samo onako pricamo sta bi ko zeleo kad ostari, ako ostari i ne moze o sebi da se stara na
pravi nacin...

- - - - - - - - - -

..pa neka onda zameni kucu odatle za tamo i neka uziva u starosti u svom, a ti idi u goste sa decom :)

moja keva je extremno drustvena osoba, ali mislim da bi na primer ako bi to bilo previse skupo, sebi prebacivala za taj trosak. ako bi opet bilo nesto bzv, dakle ako ne bi bio neki dobar dom, ja bih se grizla..ma nemam pojma...moja mama kaze kako ona hoce da ide u dom...ali meni to nekako beveze...ima u vlasnistvu nekoliko nekretnina, i dvoje dece, i ajd u dom da nam ne smetas, a mi cemo da se razbaskarimo kako nam odgovara...normalno u nekim extremno teskim uslovima starosti..mislim da je za sve bolje da se o ljudima brinu neki ljudi koji se time bave inace..

moja keva je extremno drustvena osoba, ali mislim da bi na primer ako bi to bilo previse skupo, sebi prebacivala za taj trosak. ako bi opet bilo nesto bzv, dakle ako ne bi bio neki dobar dom, ja bih se grizla..ma nemam pojma...moja mama kaze kako ona hoce da ide u dom...ali meni to nekako beveze...ima u vlasnistvu nekoliko nekretnina, i dvoje dece, i ajd u dom da nam ne smetas, a mi cemo da se razbaskarimo kako nam odgovara...normalno u nekim extremno teskim uslovima starosti..mislim da je za sve bolje da se o ljudima brinu neki ljudi koji se time bave inace..

...e pa eto vidis, njena situacija je skroz drugacija, ako ima te nekretnine moze troskove pokrivati i sama izdavanjem istih...ako joj se ne dopadne uvek ima gde da se vrati...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back