minon
Legenda
- Poruka
- 59.497
...što sam našao jeftino na popustu... možda naručim više komada...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...što sam našao jeftino na popustu... možda naručim više komada...
![]()
Ма, пали нас, бре, нема прасета...виш да нема сличке...kuuuumeeeeali prase kumeeeeeeeee
vujico bre jedan....
jutro, joj što je lepo, doco slike su super, najsviđa ona sa gavranom što nosi zrno žita (?) na kljunu,
juče sam bila skroz namćor, baš mi se nije pisalo, danas sam opet ok,
minjonoviću ne staj na muku, jadni moji indusi, oteli im alijeni raketlu buhuhu,
e sad pitanjce, ima li neko ko zna da mi objasni kako da skidam muziku na telefon, ubih se juče
ali nikako, priznajem glup sam za medalju i sve to, pomagajte braćo i sestre oću svisnem![]()
Е, то зна мој зврк, откуцаш негде пар речи песме и избаци ти резултате...али нема је сада.Ja sve skinula što sam htela sad samo ne znam kako se zove ono što tražim![]()
Е, то зна мој зврк, откуцаш негде пар речи песме и избаци ти резултате...али нема је сада.
Пробај било где, избациће ти гарант.
Ааа, не, научили би кад закрче црева и истањи се новчаник.E kod mene Niš ne pali ljubinka sve sama tuče jedino ćerka malo pomogne kad je slobodna i oni imaju svoje zadatke ali prodavnica je moja
Inače bi kupili pogrešno i platili boga oca![]()
ma nema veze, bar se zezamoМа, пали нас, бре, нема прасета...виш да нема сличке...
Ту је Свевидећа, трчим да бришем постma nema veze, bar se zezamo![]()