Dobro jutro, dobar dan :) - 8

• Začetnik teme Začetnik teme Afroo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
06 (2).jpg

jutro, joj što je lepo, doco slike su super, najsviđa ona sa gavranom što nosi zrno žita (?) na kljunu,
juče sam bila skroz namćor, baš mi se nije pisalo, danas sam opet ok,
minjonoviću ne staj na muku, jadni moji indusi, oteli im alijeni raketlu buhuhu,
e sad pitanjce, ima li neko ko zna da mi objasni kako da skidam muziku na telefon, ubih se juče
ali nikako, priznajem glup sam za medalju i sve to, pomagajte braćo i sestre oću svisnem :rida:

jutro, joj što je lepo, doco slike su super, najsviđa ona sa gavranom što nosi zrno žita (?) na kljunu,
minjonoviću ne staj na muku, jadni moji indusi, oteli im alijeni raketlu buhuhu,
e sad pitanjce, ima li neko ko zna da mi objasni kako da skidam muziku na telefon, ubih se juče
ali nikako, priznajem glup sam za medalju i sve to, pomagajte braćo i sestre oću svisnem :rida:
Сад ће Љубинка да ти објасни, и мом детету је рекла, али сам заборавила јер ја то не радим :prstic:
Мислим ,сад, кад се пробуди, око 2 :zcepanje:

...medo, moraš imati neki program, ima ih more, najpoznatiji je youtube downloader... znači prvo njega instaliraj...

a može i bez programa, evo dete to lepo objašnjava :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back