Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Pedikir je sada na redu, kasnije da lakiram nokte.
Razmišljam da na noktima na rukama uradim "trajni" lak ili gel lak, izbegavala sam zbog oštećenja nokatne ploče, ali mislim da ću se na kraju odlučiti na to.
Bile na kafici
Divno se ispričale
Odolevam svemu i sad se samo odmaram, kasnije odoh da perem kosu i kupam se
Veš ću sutra nije hića
Ostalo kad se skanim
Ručka ima sudovi oprani prašinu sam pokupila a vikend služi za odmor i opuštanje te ću ga tako i provoditi
Ja ću sad na pranje ovog mog gnezda
Muž hteo da idemo do immo centra iako nemamo pare, jedva ga odgovorih, ovo malo opet ode u skitnju, nas dvoje pričali i on prati utakmicu a ja čekam da miš napusti kupatilo da operem kosu
Inače ću posle da završim spisak odevnih kombinacija, to je uz malo improvizacije odličan način da ujutru ne lupaš glavu šta obući
Sandale sam odložila
Danas mislim da je poslednji put ovog leta obukla letnju haljinu da se oprostim
Sve pokušavam da se nateram da ne žalim što leto ode ali ne ide
Ja rastresem stvari većinom su pamučne ili se ne gužvaju tako da samo košulje peglam i to nerado
Posteljinu više ne peglam krep je zahvalan ne pegla se a pamučnu isto ne peglam jer je ispravim u toku sušenja
Stolnjake peglam jer moram i to je najviše što peglam
Dok je A bila mala sve sam peglala a sad svi nosimo odeću koja se ne gužva uopšte
Kakvo crno peglanje sad nešto razmišljam jedino košulju ispeglam jer mora, ostalo nikad
A nosim i džins i keper, takođe i trikotažu i to se ništa ne gužva i sve se ispravi dok se suši
Oprala grivu, kako je porasla
Čekam da se napuni bojler da odem na jedno duže banjanje
Mališa otišao u neki intergalaktik jbm li ga ja šta je to kao neka hrana, muž pridremao uz utakmicu koja je meni dosadna, slušam muziku i ne radim ništa
Meda otkako je otkrila muziku nema je ceo dan