Dobro jutro, dobar dan - 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pura moca je pravo osveženje

kao zaboravljeno pivo iz frižidera kome još nije isteko datum..

kao bačena cigla u prozor zagušljive sobe za dobrojutrisanje..

pura moca je dobra droca

- - - - - - - - - -

puna bulja šimika :))))))

ala bi se šimikala al mi ne da nana..

- - - - - - - - - -

pričajte nešto..

ne dozvolite da publika ode na šta kuvamo danas ! Ne dozvolite to !!

Šiškiriški šišk šišk šk k k k k k...

standup-forest.jpg

kao taslačenje bez đ0ke :)))))

:lol:

e pa nemam pojma u zivotu nisam probala, zato mi i doneo onaj moj, skoro nesto pricali o pivima, ja pivo ne volim, pa sam rekla kako nikad nisam probala to bez alkohola, uopste ne znam jel ima drugaciji ukus od onog obicnog....pa eto on se setio i uzeo mi da probam

sad cu bas da vidim sta je to...

- - - - - - - - - -

to se bezalhoholno pije na slamčicu, to znaš..?

ono pederrsko sa limunom se tako pije :lol:

e to sa limunom jedino mogu da popijem....kad sam pederr hbg :lol:

- - - - - - - - - -

injaooo bljaaaak :bljuc:
ima isti ukus ko pravo pivo

Pa Metlo bre...sigurno nije groznije od tog sa limunom, malinom, vanilom...mislim, lupam ne znam sa cim sve ima, jer sam ja pre mozda desetak godina od prijatelja nemaca koji imaju tamo pivaru dobila njihove prve uzorke sa limunom da se pohvale, a meni je od jednog gutljaja bilo bljakbljakbljak zauvek...cerka sa drugaricama posle popile, njima super, naravno, generacije sa poremecenim ukusom.:mrgreen:

Pa Metlo bre...sigurno nije groznije od tog sa limunom, malinom, vanilom...mislim, lupam ne znam sa cim sve ima, jer sam ja pre mozda desetak godina od prijatelja nemaca koji imaju tamo pivaru dobila njihove prve uzorke sa limunom da se pohvale, a meni je od jednog gutljaja bilo bljakbljakbljak zauvek...cerka sa drugaricama posle popile, njima super, naravno, generacije sa poremecenim ukusom.:mrgreen:

pa meni je sa limunom lepo jer onaj sok od limuna taman ubije onu gorcinu piva....

e jedem zute sljivice koje sam ukrala pokraj puta, juce u nekoj od bg vukojjebina kad smo se vozikali....nisu bas zrele, nakisele su, al nema veze kad je kradeno i bogu je drago :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back