minon
Legenda
- Poruka
- 59.497
Mrsava svinja![]()
...može li to malo suptilnije...

- - - - - - - - - -
...ijuuu... opaki i naopaki konj...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mrsava svinja![]()

...može li to malo suptilnije...
- - - - - - - - - -
...ijuuu... opaki i naopaki konj...![]()

Ti jedna guska da meni kazes da sam guska!![]()

Ih konju jedan, pa gde ovako dohvati damu?!
Pa sramota!
...sad kad naseckam luka ima da plačeš do ujutru...![]()

...sad kad naseckam luka ima da plačeš do ujutru...![]()
Ne, ja sam samo stajao tako i ona se sama podvukla nudila neko predjelo.. bezi bre cero tamo.. nisam ti ja za predjela.. ako ima glavno jelo i naravno desert..

Znaci neka opasnica.
Ko bi rekao...tako smerno izgleda.![]()
Da se prisetim pokojne mi cukun babe od strica, mLogo dobra zena bila
![]()
Pojam nemam ja te rodbinske odnose....al je souSta mi dodje sestra od mog muza? Zaova?
Uglavnom ta se sister svaki put oleshi u alkoholu u tolikoj meri da na kraju (to je kulminacija) place sto je u cetvrtom razredu dobila jedinicu iz matematike na pismenom, sto su joj puzevi golaci pojeli papriku u basti, sto je kao mala pala sa bicikle pravo u potok, sto je skratila dugu kosu...lista je duga i preduga. :-)))

Sta mi dodje sestra od mog muza? Zaova?
Uglavnom ta se sister svaki put oleshi u alkoholu u tolikoj meri da na kraju (to je kulminacija) place sto je u cetvrtom razredu dobila jedinicu iz matematike na pismenom, sto su joj puzevi golaci pojeli papriku u basti, sto je kao mala pala sa bicikle pravo u potok, sto je skratila dugu kosu...lista je duga i preduga. :-)))
Nemoj da si na kraj srca.. kasnije sam pricao sa njom.. ima dobru dusu.. i pokazala mi stan..
Vidi se da ima veliko....srce
Pojam nemam ja te rodbinske odnose....al je sou![]()
Ma ne nista nakraju nije bilo objasnio sam joj neke stvari..
Joj, meni zao ove zecice... 
...ja odmah dobijem želju da seckam salatu...
![]()

Ih, bre, Konju, ceo rukav si zamastio u oval sa roštiljem....

Zensko je, imacemo macice.E pa super
Zapostavila si fotoseshn tog maceta, sad dominira ono unuceReko da mu se nije nesto desilo, il ste ga dali nekom....
Jel decko il devojcica?
Ko jos gleda u oval i rukav![]()
A snaša prava domaćica, što jes' jes' , sigurno ume da skine Konja... ups, mislim, fleku sa Konja... 
Pa sterilisi, kaki macici, ako neces seckaj to na vremeZensko je, imacemo macice.![]()
I ona je takav zivac, da ne mozes ljudski ni da je uslikas, to je ko u struju ukljuceno. Trazili su mi je, ali nam bilo zao da je damo.
Dobro da nisi nagazio na te ogoljene zice, pa zajedno da zasvetlite.
)))Pa sterilisi, kaki macici, ako neces seckaj to na vreme

Dobro da nisi nagazio na te ogoljene zice, pa zajedno da zasvetlite.![]()
Slatka ti mala.)))
- - - - - - - - - -
Pa samo mi odlagali odlagali i eto...briga njih za macke, onolika sela sa stokom.![]()