Dobro jutro, dobar dan - 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bdnlky.jpg

Ih konju jedan, pa gde ovako dohvati damu?!
Pa sramota!

Da se prisetim pokojne mi cukun babe od strica, mLogo dobra zena bila :sad2:
:lol:

Sta mi dodje sestra od mog muza? Zaova?
Uglavnom ta se sister svaki put oleshi u alkoholu u tolikoj meri da na kraju (to je kulminacija) place sto je u cetvrtom razredu dobila jedinicu iz matematike na pismenom, sto su joj puzevi golaci pojeli papriku u basti, sto je kao mala pala sa bicikle pravo u potok, sto je skratila dugu kosu...lista je duga i preduga. :-)))

Uglavnom ta se sister svaki put oleshi u alkoholu u tolikoj meri da na kraju (to je kulminacija) place sto je u cetvrtom razredu dobila jedinicu iz matematike na pismenom, sto su joj puzevi golaci pojeli papriku u basti, sto je kao mala pala sa bicikle pravo u potok, sto je skratila dugu kosu...lista je duga i preduga. :-)))
Pojam nemam ja te rodbinske odnose....al je sou :lol:

našamarati

Elektricni orgazam :lol:

- - - - - - - - - -

Dobro da nisi nagazio na te ogoljene zice, pa zajedno da zasvetlite. :sad2:

Slatka ti mala. :))))

- - - - - - - - - -

Pa samo mi odlagali odlagali i eto...briga njih za macke, onolika sela sa stokom. :roll:

A vec je trudna?!
Injao pa nisi smela bre, jos ako je zakrzljala sa rastom, ja sam imala takvu situaciju, jedva je porodjaj pezivela, mala je i uska za te rabote...
Nista sad posebnu paznju obrati kad krene porodjaj,moze se desi da moras da poguras....a posle obavezno sterilisi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back