Dobro jutro, dobar dan - 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...a ti utece sinoc cim sam rekla da dedu posaljes meni, a babu zadrzis,m? :lol:
...stigla porudzbina, zadovoljna sam na prvu, e sad malo mi se menja koncepcija u samom krevetu, malo mi visoko, a sve sto drzim pored nisko..al smislicu vec nesto,
da resim taj "teski problem" :aha:
Pa nije to puno visoko, ako vas bude dvoje i ne primeti se. :huh: :lol:
E, taj deda i nije bas deda, osim svom unuku...nego je dobio unuka u medjuvremenu pa resio da se tako predstavlja svetu, svidja mu se "titula". :lol: Ne saljem ti ga, ne volis bradate. :p

Ko te opet dirao? :lol:
I tebi je vruce draga?
Nije meni nikada vruce, ja volim vruce. :zkez:
Ma mlatila sa cerkom u neku kupovinu, nacisto me smorilo to.

Pa nije to puno visoko, ako vas bude dvoje i ne primeti se. :huh: :lol:
E, taj deda i nije bas deda, osim svom unuku...nego je dobio unuka u medjuvremenu pa resio da se tako predstavlja svetu, svidja mu se "titula". :lol: Ne saljem ti ga, ne volis bradate. :p

Ko te opet dirao? :lol:

Nije meni nikada vruce, ja volim vruce. :zkez:
Ma mlatila sa cerkom u neku kupovinu, nacisto me smorilo to.

..oooo pa dobro de, ukusi se menjaju sa godinama cisto da znas...to se nikad ne zna sta ko voli dok ga ne snadje :telefon:

...e dvoje nas nece biti nikad, tako da tesko da ce da se primecuje prilicno dugo...dok se ne slegne malo..ali je bas udobno, dopada mi se..

..sad treba da smislim kako da forumasim iz kreveta, a da ne drzim laptop na stomaku:confused:

- - - - - - - - - -

...afrojka se drži stare kineske poslovice... sve što možeš da uradiš danas... ostavi za sutra...:lol:

...kasno sam se setila cini mi se te poslovice...mada kad bolje razmislim nikad nije kasno za tako pametne poslovice :ok:

..ko jos voli da pegla, ja takve ne poznajem...:roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back