gost 360768
Buduća legenda
- Poruka
- 27.369
Mislila sam da ja mnogo zahtevam, a Konj trazi pametne, lepe i seksi...
Mada moja mora da bude i emociJonalna...
Deep down inside...

Mada moja mora da bude i emociJonalna...
Deep down inside...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Cana i Mod su dve jako pametne žene.. a pametne žene su lepe i sexy![]()
Još ako su pri tom i lepee...

Mislila sam da ja mnogo zahtevam, a Konj trazi pametne, lepe i seksi...![]()
Retko se desi da pametne zene nisu lepe.
Ova sto krije lice kao zmija noge, lici da jeste al` se vise nagadja
Ova moja seka, pouzdano lepotica![]()

ja ne trazim al se nekako uvek nadjem tu.. cudno je to zaista kad malo bolje razmislim..

Pre ces ti proci sve one vode i mora i doci do starca nego sto se ona okaci ljucki.Ona krije lice još od gilgameša kad je enkidu odlepio za njom pa je molio da mu da fotku a ona mu odgovorila.. Ko(nj) vidi lice svoga Boga - umreće na mestu!

I buđav lebac sam izela samo da znate...:izvrtjemdzepovekogigamoravac:

Ovde bila moja slika iz licne karte bre...No nasao si da meni prigovaras?! Prestani dok te nisam i oklagijom!![]()

ko da glava ne treba...

ja sam video samo neke noge..![]()

Ovde bila moja slika iz licne karte bre...No nasao si da meni prigovaras?! Prestani dok te nisam i oklagijom!![]()
ja sam video samo neke noge..![]()
E, sad hocu i ja da ih vidim!

E, sad hocu i ja da ih vidim!

Ybt, tebe da sklapamo iz delova ko FrankestajnaSad sam se setila da je to na "noktima" samo sam tamo bila bez glave.![]()

Ybt, tebe da sklapamo iz delova ko Frankestajna![]()

Pa ako su tema nokti, kako to da samo glave nema?Pa tema su nokti, hebote, sta da stavim doope?!![]()

Pa ako su tema nokti, kako to da samo glave nema?![]()

Pa tema su nokti, hebote, sta da stavim doope?!![]()
Sad sam se setila da je to na "noktima" samo sam tamo bila bez glave.![]()

Jasna slika, jasnija ne moze biti.http://forum.krstarica.com/showthre...im-danas-7?p=33636338&viewfull=1#post33636338
Evo, na pr od pre par dana....i koja vam tacka nije jasna, da objasnim dok sam jos voljna da razgovaram sa vama?!![]()

http://forum.krstarica.com/showthre...im-danas-7?p=33636338&viewfull=1#post33636338
Evo, na pr od pre par dana....i koja vam tacka nije jasna, da objasnim dok sam jos voljna da razgovaram sa vama?!
- - - - - - - - - -
Nema mnogo toga, a nokti su mi na rukama i nogama, sta cu. Gde su tebi?![]()
Ma ti ces i dva oka u glavi zavaditi, al` veceras mene netjes....Nema mnogo toga, a nokti su mi na rukama i nogama, sta cu. Gde su tebi?![]()