Dobro jutro, dobar dan - 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zakljucaj vrata, donesi pice, sve dok mesec i zvezde ne odu ne pustaj me na slobodu. Zaroobiii meeeee!
smilie_girl_068.gif

- - - - - - - - - -

:zcepanje:

Bio ja jesenas na Zdravkovom koncertu, dobar je matori, drzi se, ne slusam ja to, ali svaka stara 'zika nevezano za zanrove u poredjenju sa ovom danasnjom shitarom je ekstrica. :D Pravio sam sa ortakom drugarsko vece i kad smo mislili da se razilazimo nakon sedam sati dranja pivchuge uletimo nepredvidjeno u Zdravkovu masu obozavalaca, ja sam pogresno ukalkulisao da ce koncert biti gotov, a ono 'oces K-c sine, bio tek poceo, kao i vecina nastupa koji zapocinju sa zakasnjenjem. I kad smo upali u tu reku baba, tetki i cura nije bilo druge nego da plivamo u njoj dok ima prostora. Ovaj moj, ziva dusa, kao i ja, odmah se onako djornut primio, a malo mu fali, poznat je po havarijama na muzickim skupovima, cesto ga zovem Travolta zbog plesnih incidenata sa pichetinom. Krenuli mi da djuskamo, da skacemo, pevamo u duetu, kao uz rok glazbenike, sve dok nije osetio poriv da bude sto blize Zdravku i zapalio kroz guzvu maltene do pod samu binu. Tamo daleko napred je shizio sam, ja nisam mogao da se probijem kao on, ostao sam medju nekom napupelom piletinom, prijalo mi je to okruzenje. On djipa, gledam ga iz daljine, mashe iscepanom musavom papirnom maramicom kao kolovodja (dao mu ja da se obrise kad se zamazao prilozima od pljeske), razgrce zenskadiju oko sebe, preuzeo Zdravkov show. Kad su krenuli sentisi smorio se, setio se da i ja postojim, da smo zajedno izasli, i poce da se dernja iz glasa: "Dachoooo! Dachoooo!", a ja sta cu, moram da ga pokupim i izvucem, ne smem kuci bez njega, non stop mi zvrnda fon, cima me njegova supruga sa svih mogucih brojeva, zabrinuta sto nas nema iz provoda, a ja joj se ne javljam kao osoba od poverenja zaduzena za bezbednost obojice. Odazovem mu se, signaliziram mu rukama da me primeti u tom krkljancu, eto ga nazad, grli me, peva, ubio me blam, tacno je rulja oko nas pomislila da smo neke gejchine koje se nisu chukale sto godina, pa se zajarili zbog Zdravkove romantike... Bilo je posle te noci i narednih dana pizdarija napretek, zena mu napravila haos, nije poverovala da je bio sa mnom na svirki, posumnjala da je otisao kod shvalerke... Sve zbog Zdravka i njegove 'zike. :D Glavo luda... :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back