Dobro jutro, dobar dan - 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
15940381_10209834203066235_7300897821307105794_n.jpg

Odoh da veceram, dinstana boranija na meniju, jedem ja nju, jede ona mene ce da bidne, ali mora se, detoksikacija organizma nakon praznicnog krkanluka mora poceti... :confused:

Mozda cu ubaciti koji listak przene slaninice i sunkice, cisto da se ispostuje drugi dan praznika, tradicija pre interesa pojedinca... :deda: A ja sam se oduvek zalagao za postovanje pravih vrednosti, narocito kad nasuprot njima stoji tanjir boranije... :rumenko:

:D

Odoh da veceram, dinstana boranija na meniju, jedem ja nju, jede ona mene ce da bidne, ali mora se, detoksikacija organizma nakon praznicnog krkanluka mora poceti... :confused:

Mozda cu ubaciti koji listak przene slaninice i sunkice, cisto da se ispostuje drugi dan praznika, tradicija pre interesa pojedinca... :deda: A ja sam se oduvek zalagao za postovanje pravih vrednosti, narocito kad nasuprot njima stoji tanjir boranije... :rumenko:

E, ja volim boraniju, pa sam voljna da ti pripomognem. :lol:

- - - - - - - - - -

Cao Fineti, dosta mi je zime, smrzla mi jedna linija vodovoda, previse optimisticki, na minus 20, smo ostavili na "nece valjda". :zima2:

Prijatno.Sam jedi,boraniju ne volim:grudvanje3:

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Cao Fineti, dosta mi je zime, smrzla mi jedna linija vodovoda, previse optimisticki, na minus 20, smo ostavili na "nece valjda". :zima2:

Ja sam jedva upalila auto,malo pre dosli iz Carapanije.Dole prava Sibirska zima.Ma volim zimu:grudvanje3:

- - - - - - - - - -

Prijatno.Sam jedi,boraniju ne volim:grudvanje3:

- - - - - - - - - -

Ja sam jedva upalila auto,malo pre dosli iz Carapanije.Dole prava Sibirska zima.Ma volim zimu:grudvanje3:

Hvala devojke, nekako sam je savladao, mada nije bila ni zapecena ni u formi chushpajza, nego obicna, malo corbastija boranija. :D

Meni malopre prica ujak da mu se smrzla zimnica u shpajzu u letnjoj kuhinji, a bilo je problema i sa plinskim shporetom u istoj prostoriji.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back