gost 389231
Iskusan
- Poruka
- 6.792
Otkinuo sam se slanincugom i belom lukcinom, pravo laloski, znaci sad ima da bazdim ako necim to ne saperem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije lose dati sebi oduska,ali kako ti mislis da se ljubis danas... ?Otkinuo sam se slanincugom i belom lukcinom, pravo laloski, znaci sad ima da bazdim ako necim to ne saperem.
Nije lose dati sebi oduska,ali kako ti mislis da se ljubis danas... ?

Dobro dobro/// u pravu si zdravlje pre svega, beli luk jeste zdrav ali slanina,ona bas i nije a jos akos i uz nju jeo i beli hleb.. uh bas si se omastio... nisam znala da si ti stariji covek... onda razumem nema ljubljenja pa uzivaj u belom lukuLjubljenje nije planirano ni u ovom ni u prva dva kvartala sledece godine, a za kasnije cemo jos videti, mada mislim da analiticari i za nastavak naredne godine daju lose prognoze kad je o tome rec. Znaci zdravlje pre svega, slanina i beli luk - vitamini i minerali.
![]()

Dobro dobro/// u pravu si zdravlje pre svega, beli luk jeste zdrav ali slanina,ona bas i nije a jos akos i uz nju jeo i beli hleb.. uh bas si se omastio... nisam znala da si ti stariji covek... onda razumem nema ljubljenja pa uzivaj u belom luku![]()

Ljubljenje nije planirano ni u ovom ni u prva dva kvartala sledece godine, a za kasnije cemo jos videti, mada mislim da analiticari i za nastavak naredne godine daju lose prognoze kad je o tome rec. Znaci zdravlje pre svega, slanina i beli luk - vitamini i minerali.
![]()

Čini mi se da je na ovoj temi najveća frekvencija ljudi, pa da pitam.
Da li neko ima iskustva sa "delimano" digitalnim slavinama? Ako ima, da li bi informacije podelio sa mnom.![]()
Kupila ja pre oko dva meseca. Onu, zidno postavljenu.

Hvala Mo. I meni treba ta što se postavlja na zid. Nikakve dodatne instalacije nisu potrebne, samo si na mesto stare postavila novu?
I koliko je dugačak kabl koji ide u struju? Jer meni je utičnica baš visoko na zidu, a nema mogućnosti da se namesti produžni.![]()

Danas ovde ladno bilo uz jutarnje sivilo,
u po dana sunce skoči
i dade mi nebesko plavetnilo
što obasja moje oči
pa sam vedra
pa sam čila
i prosto se podmladila!
Citat iz zbirke Decembarskih pesama
pesnikinje 21.veka-čuvene Oranz
Narodeeeee dobro veče
- - - - - - - - - -
![]()

injaooo de me nadje sa slannnninicom i belim lukcem...moja omiljena zimska hrana+čvarci.A kad se nakrcam odma krenem da pevam kad ja dunem i vatru sunem...Otkinuo sam se slanincugom i belom lukcinom, pravo laloski, znaci sad ima da bazdim ako necim to ne saperem.
Veče i tebi jezerska lepotoDobro vece Desanka!![]()
![]()