Dobro jutro, dobar dan - 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljubljenje nije planirano ni u ovom ni u prva dva kvartala sledece godine, a za kasnije cemo jos videti, mada mislim da analiticari i za nastavak naredne godine daju lose prognoze kad je o tome rec. Znaci zdravlje pre svega, slanina i beli luk - vitamini i minerali. :deda:

:D
Dobro dobro/// u pravu si zdravlje pre svega, beli luk jeste zdrav ali slanina,ona bas i nije a jos akos i uz nju jeo i beli hleb.. uh bas si se omastio... nisam znala da si ti stariji covek... onda razumem nema ljubljenja pa uzivaj u belom luku :)

Dobro dobro/// u pravu si zdravlje pre svega, beli luk jeste zdrav ali slanina,ona bas i nije a jos akos i uz nju jeo i beli hleb.. uh bas si se omastio... nisam znala da si ti stariji covek... onda razumem nema ljubljenja pa uzivaj u belom luku :)

Vruc beli hleb uz to, kao nuzno zlo, posto nije bilo krompira pecenog u ljusci, a mrzelo me i da pravim salatu od kiselog kupusa, onako zauljenog i popapricenog alevom. Ishrana u skladu s godinama i prema savetima nasih lokalnih, samoukih nutricionista, da, da. :deda: :D
I sto vise odmaranja, sto vise sna, zdravog zimskog knjavanja i dremanja, kog upravo nameravam da pocnem. :)

Poslednja izmena:
Meni je u kuhinji super. E, sad, ne funkcionise kao obicna slavina. Tj. hladna voda je kao na obicnoj, a topla voda mozda ima za nijansu slabiji pritisak na najtoplijem delu. Znaci, kad je pomeris na vrucu vodu, treba joj dvadesetak sekundi da dostigne 60 stepni (sa hladnim danima, hladnija je i voda u cevima pa mozda i pola minute) i na tom mestu (60 stepni) je najmanji pritisak; kako se pokrece slavina prema nizoj temp. tako se mlaz pojacava.
Zadovoljna sam i sa momentom potrosnje struje. Racun mi je evidentno smanjen od kad sam izbacila te neke nerazumne potrosace, ostao mi jos veliki zamrzivac da ga sutnem.

- - - - - - - - - -

Kupila ja pre oko dva meseca. Onu, zidno postavljenu.

I nije dva, nego vec 4 meseca je imam. :zeek:

http://www.delimano.rs/delimano-instant-water-heating-faucet-horizontal/

Poslednja izmena:
Hvala Mo. I meni treba ta što se postavlja na zid. Nikakve dodatne instalacije nisu potrebne, samo si na mesto stare postavila novu?

I koliko je dugačak kabl koji ide u struju? Jer meni je utičnica baš visoko na zidu, a nema mogućnosti da se namesti produžni. :(

Imas dve vrste slavina, ova sto moze da se savija (takvu ja imam) i ona staticna. Kontam da je za kuhinje pametnije da se uzme ova "pokretna"; kabal je dugacak oko 1m. Uz slavinu dobijes sve dodatne delove koji su ti potrebni da samo namontiras na postojeci izlaz za vodu. Nista nismo menjali, samo namontirali (pazljivo radite, deluju vrlo nezno, sto ne znaci da i jesu, ali za svaki slucaj budite oprezni.)

Danas ovde ladno bilo uz jutarnje sivilo,
u po dana sunce skoči
i dade mi nebesko plavetnilo
što obasja moje oči
pa sam vedra
pa sam čila
i prosto se podmladila!

Citat iz zbirke Decembarskih pesama
pesnikinje 21.veka-čuvene Oranz:rotf:

Narodeeeee dobro veče:D

- - - - - - - - - -

:zaljubljena: