Dobro jutro, dobar dan - 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ajd stavi ovo na temu "ŠTA BI REKLI OSOBI IZNAD POSLE SEKSA S NJOM?" pad a ti kažem nešto posle seksa :hahaha:

ne smem :rumenko:

- - - - - - - - - -

Ni meni ne spominjite Konja.. tog tog.. odvratnog svastojedca.. Ne smes ni krasove ledene kocke da ostavis ispred njega.. omdah nestanu..

e uzasne su
toliko su kras pokvarili da sam prestala bilo sta njihovo da uzimam
to margarin i secer sve...meni bilo tako muka zadnji put od njihovih bajadera i tih ledenih kocki, umal ne povratih.....nikad vise

A jesu im proizvodi izgubili na kvalitetu.
Posto sam u Bg bila samo par dana nisam nigde specijalno isla, osim do "Pekabete", sto bi rekao Zoro. I snimim onaj deciji kakao Kras Express, okrenem da vidim sta ima unutra, a ono jedno 60-70% secera. A kakao u naznakama. I nisam kupila. :sad2:

e nemoj ta g uzimati, to na foru neskvika i sl
to je cist secer i emulgatori i jako malo kakao
uzmi kesicu cistg kako praha pa to muti

mislim danas je sve u radnji djubre...al aj sad....

- - - - - - - - - -

Nisam ih jeo davno ali.. ostale su mi i lepom secanju.. kao i traubisoda..

ja zadnji put pre jedno dve god, i rekla nikad vise njihovo nista
covece u ziotu mi se nije desilo da umalo povratim od nekkog slatkisa....ako je neko kapacitet za to zna se da sam ja :lol:
al od njihovih tih cudesa umalo
ma dok jedes osecas masnocu samo kako se mulja u ustima, margarincina, palmino ulje....:bljuc:

C-ov kakao je jedini koji vredi.. mislim da se uvozi iz spanije.. sve ostalo je neka druga klasa cak i kanditov.... i uvozi se iz gane..

mene vise nervira sto jako retko imas da nadjes cist kakao, ko cita sastav videce, nije 100 posto, nego ubace il rogac il neka sojina g, razne neke dodatke sam vidjala....da ustede na kolicini
ima da se nadje 100 % al to po ovim bio kucama...

Meni pricaju da vade prirodnu masnocu iz mleka i vracaju u mleko biljnu masnocu.. a da je posle koriste za sireve.. jeli moguce..

Ne znam za to, niti kako bi se to radilo, ali to palmino ulje svuda stavljaju.
A te palme tako iscrpljuju zemlju da vec nakon par godina ni same ne mogu vise da rastu, niti tu vise ista moze da se posadi.

@Minon - Zoro sve prodavnice zove Pekabeta, pa sam se nasalila vezano za to. Stavila sam cak pod navodnike da se ne shvati bukvalno.
I dosadni ste sa tim vecitim trazenjem dlake u jajetu i seciranjem svakog mog upisa.

Znas sta mi je bio najveci shok. Slatka pavlaka. Pa to pavlake nije videlo. Sve je na bazi palminog ulja. Jedino je Kravica slatka pavaka stvarno od mleka. Stvarno nam svakakav shit prodaju.

ja jedino imlekovu kupujem, em je od mleka em ima najmanje secera u njoj...i kad je jedes osetis da nije slatka puno...ko oce doda sebi secer ko nece fura tako cistu
ja joj ne dodajem....

ove ostale marke sve su sto ti kazs budi bog sa nama, a i imaju vise secera...

- - - - - - - - - -

Meni pricaju da vade prirodnu masnocu iz mleka i vracaju u mleko biljnu masnocu.. a da je posle koriste za sireve.. jeli moguce..

naravno da je moguce
ono sto je jos gore sto izvoze nase mleko a nama prodaju uvozno u prahu
cela istocna evropa se jjebe sa tim podmetacinama na trzistu, cak i zemje koje su u eu nisu tretirane isto, istocni eu blok ima gori kvalitet od zapadnog, bez obzira sto su clanice...

Ne znam za to, niti kako bi se to radilo, ali to palmino ulje svuda stavljaju.
A te palme tako iscrpljuju zemlju da vec nakon par godina ni same ne mogu vise da rastu, niti tu vise ista moze da se posadi.

@Minon - Zoro sve prodavnice zove Pekabeta, pa sam se nasalila vezano za to. Stavila sam cak pod navodnike da se ne shvati bukvalno.
I dosadni ste sa tim vecitim trazenjem dlake u jajetu i seciranjem svakog mog upisa.

palmino ulje ko ulje nije problem
pitane je dal ga stvaljaju tako kao ulje, il ga jjebavaju ko suncokretovo hidrogenizacijom za margarin....
inace palmino ulje je ok za jelo....margarin je problem i najopasniji u celoj prci

a mnoge kulture iscrpljuju zemljiste, ne samo ta palma....to se resava posebnim agrotehnickim merama kad se pauzira, sade biljke koje akumuliraju azot, i ofkors neizbezno djubrenje zemljista...vestacki humus i sl..."nije to problem" :lol:

Heej Mo. :)

Ljudi, otisla sam. Nisam do kraja odgledala jedan krimi, pa to sad moram nadoknaditi. :p Ovi Skandinavci prave dobre krimi serije.
Noc. :)

da oni imaju poseban smek za filmove i serije... :lol:

aj poz
sad cu i ja neki film da odgledam...samo da se smislim koji
ako neko ima neki predlog....nesto lagano za opustanje mozga...?

- - - - - - - - - -

Laku noć ljudi...
Odoh da se prvo malo iživljavam nad teglom nutele, inače neću moći da zaspim. Syebaste me sa ovim pisanijem o krašu ebo vas kraš i soko štark pride. :evil:

onda bolje da ti ne pisemo sta je tek u nuteli :malav:

prijatno kusanje
ja se trujem isto vrlo zdravom namernicom :malav: -
choco-biscuit-125g.jpg

Od tih "nasih" proizvoda volim i Plazmu keks (ima i ovde da se kupi, ali su morali da ga preimenuju u Bambi, jer je plazma = krvna plazma, pa je odbojno), Euro blok, Cedevitu, a to je sve nezdravo. :confused:

Gore Golub spominje Nutellu, i ja je jedem kasicicom. :rumenko:
Ne znam da li to znate, ali Nutella je prilagodjena navikama stanovnika drzava u kojima se prodaje. Tako je, na primer, u Francuskoj veoma retka, gotovo tecna, jer oni uglavnom jedu beli, meki hleb, baget, pa se originalna, cvrsta i gusta Nutella na to ne bi mogla namazati da se hleb ne zgnjeci.

Ne, preimenovan je zbog tuzbe za plagijat italijanske originalne plazme
Imas celu aferu sa tom plazmom, nadji na netu

Ko ti je lupio to za krvnu plazmu

Plazma ime je od plazmona,proteina iz mleka koji se stavlja u originalnu italijansku....u nasoj toga nema, nase djubre je od sojinih proteina

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back