minon
Legenda
- Poruka
- 59.497
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...to pa neeeeeeeee...
...nisam ja pomenuo konja...![]()

ajd stavi ovo na temu "ŠTA BI REKLI OSOBI IZNAD POSLE SEKSA S NJOM?" pad a ti kažem nešto posle seksa![]()

Ni meni ne spominjite Konja.. tog tog.. odvratnog svastojedca.. Ne smes ni krasove ledene kocke da ostavis ispred njega.. omdah nestanu..

A jesu im proizvodi izgubili na kvalitetu.
Posto sam u Bg bila samo par dana nisam nigde specijalno isla, osim do "Pekabete", sto bi rekao Zoro. I snimim onaj deciji kakao Kras Express, okrenem da vidim sta ima unutra, a ono jedno 60-70% secera. A kakao u naznakama. I nisam kupila.![]()

Nisam ih jeo davno ali.. ostale su mi i lepom secanju.. kao i traubisoda..

C-ov kakao je jedini koji vredi.. mislim da se uvozi iz spanije.. sve ostalo je neka druga klasa cak i kanditov.... i uvozi se iz gane..
Znas sta mi je bio najveci shok. Slatka pavlaka. Pa to pavlake nije videlo. Sve je na bazi palminog ulja. Jedino je Kravica slatka pavaka stvarno od mleka. Stvarno nam svakakav shit prodaju.

Znas sta mi je bio najveci shok. Slatka pavlaka. Pa to pavlake nije videlo. Sve je na bazi palminog ulja. Jedino je Kravica slatka pavaka stvarno od mleka. Stvarno nam svakakav shit prodaju.

Meni pricaju da vade prirodnu masnocu iz mleka i vracaju u mleko biljnu masnocu.. a da je posle koriste za sireve.. jeli moguce..
Meni pricaju da vade prirodnu masnocu iz mleka i vracaju u mleko biljnu masnocu.. a da je posle koriste za sireve.. jeli moguce..
Ne znam za to, niti kako bi se to radilo, ali to palmino ulje svuda stavljaju.
A te palme tako iscrpljuju zemlju da vec nakon par godina ni same ne mogu vise da rastu, niti tu vise ista moze da se posadi.
@Minon - Zoro sve prodavnice zove Pekabeta, pa sam se nasalila vezano za to. Stavila sam cak pod navodnike da se ne shvati bukvalno.
I dosadni ste sa tim vecitim trazenjem dlake u jajetu i seciranjem svakog mog upisa.

Ovi Skandinavci prave dobre krimi serije. 

Heej Mo.
Ljudi, otisla sam. Nisam do kraja odgledala jedan krimi, pa to sad moram nadoknaditi.Ovi Skandinavci prave dobre krimi serije.
Noc.![]()

Laku noć ljudi...
Odoh da se prvo malo iživljavam nad teglom nutele, inače neću moći da zaspim. Syebaste me sa ovim pisanijem o krašu ebo vas kraš i soko štark pride.![]()

-