Dobro jutro, dobar dan - 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne, preimenovan je zbog tuzbe za plagijat italijanske originalne plazme
Imas celu aferu sa tom plazmom, nadji na netu

Ko ti je lupio to za krvnu plazmu

Plazma ime je od plazmona,proteina iz mleka koji se stavlja u originalnu italijansku....u nasoj toga nema, nase djubre je od sojinih proteina

:-)))
A ne znam vise ko mi je rekao, ali sam jos odavno cula na par mesta kada je jedini uvoznik za Plazma keks u Austriji bila jedna bosanska firma. Jbt ni to nismo mogli da izdejstvujemo tada, vec su to dobili Bosanci. Ziva istina. Neka firma Mirsad i nesto. Zaboravila sam vec. Sada valjda mi izvozimo. Bas cu pogledati.
A znam poreklo reci u nasoj Plazmi, ali ovde je to zajeb zbog nemacke reci. Mislim, tako mi je receno. :-)))

Ma jok to sire urbane legende ....
Italijani ne daju, dobili tuzbu naravno,pa je plazma keks kod nas a van granica bambi
Nasa plazma je djubre,to ne treba jesti,
Italijanska originalna je bolja tj zdravijeg sastava

Nisam probala tu italijansku Plazmu.
A Italijani se krkaju sa Austrijancima oko Becke snicle. Italijani tvrde da to nije nikakva Becka snicla, vec njihova ukradena Cotoletta alla milanesse :-))
Ali ne moze se dokazati ko je prvi dosao na ideju takvog pohovanja junece snicle.

Ma jok to sire urbane legende ....
Italijani ne daju, dobili tuzbu naravno,pa je plazma keks kod nas a van granica bambi
Nasa plazma je djubre,to ne treba jesti,
Italijanska originalna je bolja tj zdravijeg sastava

To jednostavno nije istina; a vec smo pisali o tome i narucenoj antikampanji. U normalnim zemljama neko ne bi izasao iz zatvora dok je ziv, zbog sirenja laznih informacija i narusavanja ugleda bilo koje kompanije. Kao da danas mozes sakriti sastav bilo cega sto jedes, pod uslovom da zelis i da ga znas.

Dobro vece, nesto crkoh danas. :pljus:

- - - - - - - - - -

...dva, tri, cetri... :kolac:

Nekome je rodjendan? :telefon:

Dolazi Ciga kuci sa posla sa kolegom i taman pre nego što je pozvonio, vidi kroz prozor kako mu kum ševi ženu. Poludi Ciga, počinje da traži neku palicu da ubije i nju i njega, smiruje ga kolega: Čekaj Cigo, nemoj tako, kum je to, zatrebaće ti, nemoj da prenagliš, budi malo diplomata.Ubedi kolega Cigu. Sačeka Ciga da završe pos`o pa pozvoni. Ulazi Ciga kući.

Ciga: O, kume odkud ti, aj` da popijemo kafu i rakijicu, može?
Kum: Može, što da ne...
Ciga: Pa šta ima novo kume, kako se živi, radiš li nešto?
Kum: Pa šta da ti kažem kume, nađe se, tu i tamo...
Ciga: A-ha, a yebeš li nešto, kume?
Kum: Pa i to se nađe, tu i tamo...
Ciga: Pa idi TAMO, pytcka ti materinna, idi TAMO...

Dolazi Ciga kuci sa posla sa kolegom i taman pre nego što je pozvonio, vidi kroz prozor kako mu kum ševi ženu. Poludi Ciga, počinje da traži neku palicu da ubije i nju i njega, smiruje ga kolega: Čekaj Cigo, nemoj tako, kum je to, zatrebaće ti, nemoj da prenagliš, budi malo diplomata.Ubedi kolega Cigu. Sačeka Ciga da završe pos`o pa pozvoni. Ulazi Ciga kući.

Ciga: O, kume odkud ti, aj` da popijemo kafu i rakijicu, može?
Kum: Može, što da ne...
Ciga: Pa šta ima novo kume, kako se živi, radiš li nešto?
Kum: Pa šta da ti kažem kume, nađe se, tu i tamo...
Ciga: A-ha, a yebeš li nešto, kume?
Kum: Pa i to se nađe, tu i tamo...
Ciga: Pa idi TAMO, pytcka ti materinna, idi TAMO...
:lol:
nisam u trendu....svi se furaju na lubenice (ako je to uopšte neko voće), a kod mene nektarine, šljive i kupine :)
Kod mene voce mora da ima, jer sam ja ovisnik i sve volim. Drugo ne mora. Kupine nemam trenutno, ali bice, nadam se i za slatko.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back