gost 360768
Buduća legenda
- Poruka
- 27.369
Good evening!
You Rang M'Lord?
You Rang M'Lord?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
)))Posto sam malocas rucala/vecerala picu, sad sam se skljokala, sva energija skoncentrisana na varenje.Hej Mo...kako si?

...ijaooo, tuj ste...![]()
ozdrav i za vas i dobro je što nemate muzicku zelju zato sto vam je ne bih ni ispunio
...jesmo! jesi bio na reku opet?...ijaooo, tuj ste...![]()

ja sam došao iz dvorišta slusao sam marka jankovica na 202 imam brdo slepih miševa ali nisu vredni na gazdu komarci me pojeli
stiže marku poruka,pozdrav za najvoditelja i emisiju,muzicku zelju nemam
a marko će ti na toozdrav i za vas i dobro je što nemate muzicku zelju zato sto vam je ne bih ni ispunio
![]()

Posto sam malocas rucala/vecerala picu, sad sam se skljokala, sva energija skoncentrisana na varenje.![]()
Kako si ti, imas li veceras pogled na veliki zuti mesec?![]()
Pa posle saradjuj.![]()

...jesmo! jesi bio na reku opet?![]()

Dobro sam..jedem rolovanu slaninu...nemam...![]()

I ti se lepo hranis, lagana hrana za tople veceri.Dobro sam..jedem rolovanu slaninu...nemam...![]()
i skrenuo nam je pažnju na uzora onog pederikosa simpl red
jooj koji lik od voditelja,ja njemu umirem od smeha
- - - - - - - - - -
ja sam stvarno mislio da je to pesma od simpl red,bokte pa taj je sve pokrao,kako godine prolaze,jedna po jedna pesma...pa taj nema nijednu svoju
)))...nisam... zamajavam se po kući ceo dan, ko luda nasta...
- - - - - - - - - -
...ovo je verzija za slinčija...![]()

..
...kako brez mene me...?![]()
I ti se lepo hranis, lagana hrana za tople veceri.![]()
Jesi ti od onih sto placu kad popiju? U svakom slucaju bolje nego da si od onih sto sve od reda ljube, bljak.svidja mi se verzija ali samo zato sto je original ispreforsiran
jos kada bih umeo da igram to bi bilo dojaja,ali znam da drmam glavom i znao bih na svadbama i tim glupostima da se zagrlimo onako ispred muzike i kao pevamo veselimo se
eventualno da se usviram pa da igramo uzicko kolo i plačem a vi me vucite levo desno razvlačite me ko panta pitu
Ima li veze nas konj sa tugom, da ga ne bijemo za dzabe.Moram u necemu utopiti konjsku tugu...

...zamalo da ga umlatimo, ni krivog ni duznog.Konjska u smislu ogromna...

Ne bih zivela tamo, dzaba im standard.![]()

...ma to je iz filma... lepa sela...
...negoooo... nema nešto četnog evidentičara...![]()
Sinoc je bio na prvoj...samo ja nemam zeludac za neke delove, pa promenim kanal....ma to je iz filma... lepa sela...

Ma da mi umlatimo konja pa posle da gledamo dal je kriv ili ne.. za svaki slucaj.
- - - - - - - - - -
Konj ti je taj.. Big Lezilebovski?

Sinoc je bio na prvoj...samo ja nemam zeludac za neke delove, pa promenim kanal.
Procitala sam, pod uticajem filma, "cetnickog".
Drugi put hocemo, sad te cana spasila na vreme.![]()
Kad ces ti da me spasis...?

...ma to je iz filma... lepa sela...