DOBRO JUTRO,BLOGERI...

Jeste li se jutros probudili zagrljeni,poljubljeni?Je li vam neko doneo kaficu u krevet?Ili je mozda bila prava ''akcija''...

Ja se probudih sama,kao i uvek...Bez poljubaca,bez zagrljaja,bez akcije,sama skuvah kafu...Ali evo doterah se,namirisah,mozda neki komsija bloger navrati na kafu,u Ulicu Blogera br.7...Bar one prve komsije Zxy iz broja 5 i Tigar iz broja 9..Ionako me stalno merkaju iza zavese...:whistling:Svratite slobodno...A i komsinice su dobrodosle...Gagili,Zeljena,Ljilja...I svi ostali...Dodjite da se druzimo,sve vas volim...:heart::

goodmorningbeautiful.gif

MuskoSamBre;bt118820:
Hej Riada dobro nam svratila tako raspolozena , neiskusna i mlada ... ako Dunjocku mrzi da sidje sa ormana evo ja cu da turim jednu kaficu i odma da ti kazem... od seksa nema nista :hahaha:

Sta cu na ormaru,kumim te bogom,kada mi lepse na krevetu...A kafu kuvaj,jasta, znas gde sta stoji kad si onomad popravljao sudoperu video si...:whistling::zcepanje::zcepanje:

DUNJA W;bt118822:
Za perje ne garantujem...A za jaja ne brini,danas poceo post...:zcepanje::zcepanje:

Za sta ti bre dugujem te pare?Nemam,a i da imam ..odakle mi...:sad2::zcepanje::zcepanje:

Kako bre za sta... pa ja kad sam procitao sve ono-ovo i ostalo oma otisao do trafike i kupio dve kutije durexa, a sad vidim da sam se dzabe istrosio i da mogu da ih bacim... jer dok mi se ukaze sledeca prilika cak i durexu ima da prodje rok trajanja :hahaha: bem ti zivot :sad2:

DUNJA W;bt118823:
Ma jos pitas,samo izvoli...I hvala ti na nadimku...I sta kazes,slatka moja i tebi iskocili osiguraci i riknula slavina?Ccccc,jooj...valjda ce ovo MUsko pomoci ili samo zna da kukukurice...:whistling:.
Ma sta slavina,ma sta osiguraci.....pao cijeli sistem....:zcepanje::zcepanje:.a ovaj moj sto dize sistem ima radni vikend....morat cu se strpiti...do kraja radnog vremena.....hehehehe
A ovaj sto kukurice....ne boj ga se....znas kako narod kaze....Ne boj se psa koji laje hehehehehe...I daj brate turi tu kafu,sad cu ja doci,samo da nesto zavrsim .....

MuskoSamBre;bt118825:
Kako bre za sta... pa ja kad sam procitao sve ono-ovo i ostalo oma otisao do trafike i kupio dve kutije durexa, a sad vidim da sam se dzabe istrosio i da mogu da ih bacim... jer dok mi se ukaze sledeca prilika cak i durexu ima da prodje rok trajanja :hahaha: bem ti zivot :sad2:

Tugo moja,cim ti tek trcis da to kupis,verovatno ''volis seks i rado ga se secas'',jer bi u protivnom imao to uvek uz sebe,zlu ne trebalo :mrgreen::zcepanje::zcepanje::zcepanje:

RiadaT.;bt118827:
Ma sta slavina,ma sta osiguraci.....pao cijeli sistem....:zcepanje::zcepanje:.a ovaj moj sto dize sistem ima radni vikend....morat cu se strpiti...do kraja radnog vremena.....hehehehe
A ovaj sto kukurice....ne boj ga se....znas kako narod kaze....Ne boj se psa koji laje hehehehehe...I daj brate turi tu kafu,sad cu ja doci,samo da nesto zavrsim .....

Ajooj,pa kud danas pade...Turih kafu za sve,vidis da ovog Muskog nikakve vajde,ja se uzdah on ce skuvati kafu,a on otisao u nabavku...:zcepanje::zcepanje:

Ne bojim se ja tog sto kukurice,i ja ako cemo pravo kokodacem...;)Volim ja takve...:heart:

Uzimaje kafu,a ovu sa srcem ostavite...To je za onog ko mi popravi slavinu,da ubode zelju...:zcepanje::zcepanje:

kafe.jpg

Poslednja izmena:
Ko se bre uplasio A... nemoj sad da vam dodjem tamo i ,,,popijem sve te kafe :hahaha: Ej devojcice, devojke i zene ja moram da idem da obavim nesto a eto vam Sibirskog tigra, mislim za te slavine, pegle i za zagorele rerne, mozda moze nesto i on da opravi :D

MuskoSamBre;bt118849:
Ha... evo vam i zxy, on se jos sinoc bio napalio na neki Zeljenin san... mora da posle cele noci nije mogao da zaspi pa je celo jutro prespavao i sad je oran i odmoran za radne akcije :hahaha: odo ja, budite dobre dok se ne vratim :bye:
Kakve radne akcije
zar se ovde kafa ne pije
i vode abrovi
gde ovaj pobeže
nije valjda da mora
nešti i da se radi :eek:

Back