Dobro je znati: Kina i/ili Rusija na Kosovu! Pitanje je samo KADA?

fosilvaso

Buduća legenda
Poruka
39.135
Ukratko: KFOR je UN-ova mirovna misija na Kosovu, predvođena NATO-snagama. Ali, u tim jedinicama učestvuju i vojnici iz nekih država koje nisu NATO-članice. Prema tome, kada to Srbiji bude ODGOVARALO, a naravno i Rusiji i/ili Kini, i te države mogu da zatraže 'dozvolu' da se priključe KFOR-u? Ili i ne treba dozvola jer ja ne znam na koju foru su se priključile ne-Nato države? Onda navedene države imaju i dozvolu za korištenje vazdušnog i kopnenog prostora na putu do Kosova!!! A onda amerima i drugima preostaje jedino da ugrađuju pomoćne točkove na svoje avione!? :hahaha1:
https://en.wikipedia.org/wiki/Kosovo_Force

Tesko da bi dosli i Rusi i Kinezi, najbilje je za Srbiju da na Kosovu budu Srpske trupe. Pitanje je i oni koliko nas cene i koliko imaju interesa da nam pomognu i sta traze zauzvrat. Nista nije dzabe.
To bi bila zadnja faza! Pa sve ovo je i bilo zato da se isteraju te srpske trupe sa Kosova! Znači, treba UKINUTI razloge zašto je to bilo!

Ne znam da li bi Rusi bili odusevljeni nasim pozivom...Verujem da bi izbegli konfrontaciju sa NATO zbog nas.

Председник Путин би сутра послао трупе на Косово , ако то држава Србија затражи..на крају крајева , циљ је бити у истој држави са Русијом

Koliko je Srba spremno ići ginuti na Kosovo? Osim toga, ako se 'otera' NATO, osuće se značajno i broj protivnika integracije, bez ispaljenog metka....

А зашто би било ко гинуо , преизимање територије после капитулације Запада је могуће без испаљеног метка уз помоћ руских трупа

А зашто би било ко гинуо , преизимање територије после капитулације Запада је могуће без испаљеног метка уз помоћ руских трупа
Aha... a svi oni do zuba naoružani i nabrijani anti-elementi bi odmah položili oružje... ili bi bilo 'malo' čišćenja.... kao nakon WW2 itd....

Aha... a svi oni do zuba naoružani i nabrijani anti-elementi bi odmah položili oružje... ili bi bilo 'malo' čišćenja.... kao nakon WW2 itd....

Како смо решили проблем Шваба после другог светског рата , тако би и проблем Шиптара на Косову .

Шиптари никада нису ни били проблем за српску војску него НАТО ..Овако када руске трупе прво уђу на Косово , шиптари ће да се каче на авионе , наравно у том случају треба обезбедити и сарадњу са Македонијом ,да не би поновно играли пинг понг као 90тх ..терористи тамо , вамо ,тамо..

Видели смо у Авганситану чије амбасаде стоје нетакнуте и чији новинари долазе на прес конференције талибана ..само руски новинари и руска амбасада ..

Запад је капитулироа у Авганситану а спрема се капитулација на Косову ..Због тога је битно ПОД ХИТНО тражити долазак руских трупа

Председник Путин би сутра послао трупе на Косово , ако то држава Србија затражи..на крају крајева , циљ је бити у истој држави са Русијом
Ne znam bas dal je to cilj ;)

Pre ce se Ameri povuci sa Kosova samostalno nego sto ce Rusi doci.
Bice kao u Avganistanu, povlacenje iznenada, ne moze ovo vecno da traje.

A tada ce i siptari da krenu u povlacenje na zapad, jer znaju sta sledi posle odlaska jenkija...

Ne znam bas dal je to cilj ;)

Pre ce se Ameri povuci sa Kosova samostalno nego sto ce Rusi doci.
Bice kao u Avganistanu, povlacenje iznenada, ne moze ovo vecno da traje.

A tada ce i siptari da krenu u povlacenje na zapad, jer znaju sta sledi posle odlaska jenkija...

Истина је да ће САД и НАТО да се повуче , тачније да побегне са Косова јер троши огроман новац и нема више било какакв интерес да тамо остане ...

али руска војска ће бити нека врста гаранта да ће доћи до очувања мира и мирне приомопредаје власти

Back