dobro dosli u Sibenik

Ja sam cuo da su ovi iz Obraza SVI latentni homoseksualci,pa cak iz poverljivih izvora saznao sam da je Nebojsa Krstic,inace njihov crknuti firer,koristio usluge muske poslovne pratnje!Mozda je bio na ispovesti kod Pahomija Straznjeg!

zox:
Ja sam cuo da su ovi iz Obraza SVI latentni homoseksualci,pa cak iz poverljivih izvora saznao sam da je Nebojsa Krstic,inace njihov crknuti firer,koristio usluge muske poslovne pratnje!Mozda je bio na ispovesti kod Pahomija Straznjeg!

Obicno nisam ovakav, ali... STOKO NEOPEVANA, SRAM DA TE BUDE! MAKAR ME IZBACILI SA OVOG FORUMA, RECI CU TI DA SI BEZOBRAZNIK I MALOUMNIK! ZAMLATO NEVASPITANA, ZAR DA ZA COVEKA KAZES "CRKNUTI" I JOS DA GA NAZIVAS PEDEROM, SKOTINO!

zox:
СЛУШАЈ СТ*КО НЕОТЕСАНА., ЈЕБ*ТЕ ТИТО И ТИ ЊЕГА.
ИДИ ПУ*И К*ТУ ВИСПАКУ ЈЕ*О ТЕ ОН

Zex...nisam imao nikada prilike...
uostalom, lazem...imao sam sad na lokalnim, jer im je on ipak bio na celu, iako je "na sluzbenom putu"...al' moram priznati da mi jeste krenula ruka, al' ne zbog Cubice, nego zbog ortaka koji je u SPSu i kome su trebali glasovi da postane gradski odbornik...
al' nisam glasao za njega...al' cuti, ipak je izabran i najmladji je gradski odbornik u istoriji zemlje...
4.gif

Nexus 6:
Zex...nisam imao nikada prilike...
uostalom, lazem...imao sam sad na lokalnim, jer im je on ipak bio na celu, iako je "na sluzbenom putu"...al' moram priznati da mi jeste krenula ruka, al' ne zbog Cubice, nego zbog ortaka koji je u SPSu i kome su trebali glasovi da postane gradski odbornik...
al' nisam glasao za njega...al' cuti, ipak je izabran i najmladji je gradski odbornik u istoriji zemlje...
4.gif

Ali si ga voleo! Priznaj sada, bice ti lakse kad se vrati! :lol:

Pa sto vas boli istina,pa zar Krstic nije crko?A to da li je homoseksualac bio to pitam vas koji ste ga poznavali da mi kazete da li je imao odnose sa muskarcima,mozda sa nekim od vas,pa da mi iz prve ruke odagnate svaku sumnju!

КиМ:
Ужас, и онда неко каже мир и толеранција са мафијом латинском, ах да тај неко је аналитичар.

Da "mafija latinska"... :lol:
Uhvaceni su, tri pijana klinca koja su se cijeli dan skuterima nafuravali a onda odlucili ispast frajerima.
Neko je spomenuo da se katolicki popovi u Srbiji ne diraju. ******, da su po Beogradu pet godina padale hrvatske granate ko sto su u Sibeniku srpske, ko zna kako bi se prica odvijala...

eremita:
Покриј се ушима аналитичаре, припадниче папофилске, педофилске,

јеретичке, шизматичке "цркве" на челу са хитлерјунговцем. !

Покај се док Ти је још време... сат откуцава... смрт се ближи...

ccc, kakva sablazan....Ovo ni tri duboka tretmana kod Oca Pahomija ne mogu da speru...Nego ti i KiM, non stop tokom mjesec dana da se po 5-6 puta ispovijedate Ocu Pahomiju, ali onako DUBOKO :shock: :shock: iz duše :shock: :shock: dok Pahomije iz vas ne istera sve... :roll: :roll:
E, kada vam guza procveta ko meduza znat ćete da ste pročišćeni! :lol: :lol:

analiticar:
ccc, kakva sablazan....Ovo ni tri duboka tretmana kod Oca Pahomija ne mogu da speru...Nego ti i KiM, non stop tokom mjesec dana da se po 5-6 puta ispovijedate Ocu Pahomiju, ali onako DUBOKO :shock: :shock: iz duše :shock: :shock: dok Pahomije iz vas ne istera sve... :roll: :roll:
E, kada vam guza procveta ko meduza znat ćete da ste pročišćeni! :lol: :lol:
mora on u njih i nesto uterati da bi imao sta isterati

analiticar:
Pa, ako si ti navikao da ti ga Pahomije utjeruje i tako te izbavljuje od zlih sila, nisu svi takvi...Ali ti se ne obaziri na nas...Samo ti nastavi sa tretmanima... :lol: :lol:

јадо :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

По схватању Светог Саве живот је народни једна недељива целина како физички тако и духовно и морално. Отуда су и све гране народног живота и установе недељиве, спојене не механички једна уз другу него срасле једна с другом тако да животни сокови струје из једне у другу.

Ово Светосавско органско и свештено схватање нације упијено је у дух и у крв Савиног народа и пстало тако природно као дисање. И у истини душа је Србинова дисала тим основним начелима Светосавског национализма кроз свих седам минулих столећа. И дан данас за Србина је одбојна и сама помисао, да његовом црквом управља неко из туђе државе, да му свештеници буду странци и да му се служи служба Божја на страном језику. Њему би се чинио смешан и фантастичан предлог, да му туђин буде краљ. Њему је одвратно империјалистичко завојевање туђе земље и отаџбине у оноликој мери у коликој му је мила срцу своја народна држава и слободна отаџбина. "Своје чувај, туђе не дирај", његова је посведневна реч и за њега света реч.

citat analiticar:
ccc, kakva sablazan....Ovo ni tri duboka tretmana kod Oca Pahomija ne mogu da speru...Nego ti i KiM, non stop tokom mjesec dana da se po 5-6 puta ispovijedate Ocu Pahomiju, ali onako DUBOKO iz duše dok Pahomije iz vas ne istera sve...
E, kada vam guza procveta ko meduza znat ćete da ste pročišćeni!

citat analiticar:
Pa, neću ja da se miješam u Pahomijev posao...Valjda on zna šta će da uteruje u KiM i u eremitu da bi isterao demone iz njih....

citat analiticar:
Pa, ako si ti navikao da ti ga Pahomije utjeruje i tako te izbavljuje od zlih sila, nisu svi takvi...Ali ti se ne obaziri na nas...Samo ti nastavi sa tretmanima...

************************************************************************************************************************************************************************************************************

Ево, на шта личе Твоји постови аналитичаре, да ли је то та "вера" Твога "светог оца" из Ватикана... само се вртиш око аналног отвора... пфуј... срам Те било... и Ти си ми неки "кршћанин"... а да не причам о томе КОЛИКО СУ ТВОЈИ И ПОСТОВИ И ЛОЈАВОГ ВИСПАКА ИДЕНТИЧНИ

eremita:
citat analiticar:
ccc, kakva sablazan....Ovo ni tri duboka tretmana kod Oca Pahomija ne mogu da speru...Nego ti i KiM, non stop tokom mjesec dana da se po 5-6 puta ispovijedate Ocu Pahomiju, ali onako DUBOKO iz duše dok Pahomije iz vas ne istera sve...
E, kada vam guza procveta ko meduza znat ćete da ste pročišćeni!

citat analiticar:
Pa, neću ja da se miješam u Pahomijev posao...Valjda on zna šta će da uteruje u KiM i u eremitu da bi isterao demone iz njih....

citat analiticar:
Pa, ako si ti navikao da ti ga Pahomije utjeruje i tako te izbavljuje od zlih sila, nisu svi takvi...Ali ti se ne obaziri na nas...Samo ti nastavi sa tretmanima...

************************************************************************************************************************************************************************************************************

Ево, на шта личе Твоји постови аналитичаре, да ли је то та "вера" Твога "светог оца" из Ватикана... само се вртиш око аналног отвора... пфуј... срам Те било... и Ти си ми неки "кршћанин"... а да не причам о томе КОЛИКО СУ ТВОЈИ И ПОСТОВИ И ЛОЈАВОГ ВИСПАКА ИДЕНТИЧНИ
Moje svako poredjenje sa Vispakom je izlisno. Velikosrbinu jako smeta kada mu neko saspe istinu u oci...Zasto nisi u svojoj Bosni da branis srpstvo vec ovdje izigravas patriotu :shock: :shock:

analiticar:
Moje svako poredjenje sa Vispakom je izlisno. Velikosrbinu jako smeta kada mu neko saspe istinu u oci...Zasto nisi u svojoj Bosni da branis srpstvo vec ovdje izigravas patriotu :shock: :shock:

Сељоберу један са празилуком из дупета... какве ја везе имам са Босном... никакве ... моја фамилија је пето колено Београђана. Наше порекло са свих страна ни једно не води у Босну... :confused: :confused: :confused:

ЈА САМО ИМАМ ВЕЗЕ СА СРПСТВОМ...

Back