gost 313363
Poznat
- Poruka
- 7.178
Stvarno, dala bih ti... reputacijuHahahah, ali ispucala sam svoje za danas
![]()
Репутацију можеш дати 10 особа дневно.. А ти све испуцала, значи муваш се са 10 ликова? Ма дааааааај, пет и опраштам, али 10? Мсм срамота...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stvarno, dala bih ti... reputacijuHahahah, ali ispucala sam svoje za danas
![]()

Репутацију можеш дати 10 особа дневно.. А ти све испуцала, значи муваш се са 10 ликова? Ма дааааааај, пет и опраштам, али 10? Мсм срамота...![]()
Јао, јадна ти хахахахаа

Citah ovo prpucavanje na temi ''Poverenje''... Pa ima l' i jedna da je ne muvas, a meni nesto kazesА шта ћеш, па ти си риба, лако је теби, него ми ружни нисмо навикли на то хаха

Vise naloga, sada sam u dilemi, je l' ih ja imam vise ili ti?Шојка, јако ми је драго било да комуницирам са тобом на више тема, и то са више налога. Симпатично крајње.
И не мувам ја никога, то само сијам па привлачим хахаха
Смара ме да пишем више на оној теми, куцај само са оног налога, и овако идем да кунтам за минут два хаха
Zanima me zashto neko sa kim ste bili u shemi,i odhebe vas (na finjaka) hoce da ostanete u dobrim odnosima?
u chemu je poenta?![]()
Сечењем постова да би добила оно што си хтела си заправо показала шта покушаваш.

ovde se ne gaje dobri odnosi... definitivno![]()

Jeel?
Ne znam ko te je muvao, ali što mu lepo ne objasni da si to ti??![]()

Ma kakvo prijateljstvo posle sheme, molim te, reci, mislim, ok dobar odnos, korektan,povrsan, ali prijateljstvo, druzenje, ja to jos ne vide...?!
Ljudi se sprijatelje u kafani, na netu, na prvomajskoj paradi, na radnickim sportskim igrama, u bolnickoj sobi itd., pa zasto ne bi deleci krevet?
Upravo!i to mi je normalno.
chemu onda poruke,pozivi i cimanja?
Svaka pametna zena koja drzi do sebe ima rezervnu varijantu, odnosno varijante, po potrebi.
Nazovi utjeha: ''Mozemo ostati prijatelji..''![]()
osoba A-decko
osoba B-cura
osoba C-deckova majka
izjava C..."nisi dovoljno dobra"
B odstranjuje A iz svoga zivota bez mnogo prijatnosti
12 godina kasnije,pod maskom "prijateljstva",B i dalje nastoji ubediti C da moze i bolje proci od onog za koga nije dovoljno dobra
enigma?