dobri odnosi?!

Репутацију можеш дати 10 особа дневно.. А ти све испуцала, значи муваш се са 10 ликова? Ма дааааааај, пет и опраштам, али 10? Мсм срамота... :lol:

Haha, sta mogu, ja samo idem normalno, a oni se lijepe, presrecu... Otvoricu temu: ''Svi moji muvaci'' :3

А шта ћеш, па ти си риба, лако је теби, него ми ружни нисмо навикли на то хаха
Citah ovo prpucavanje na temi ''Poverenje''... Pa ima l' i jedna da je ne muvas, a meni nesto kazes :P
Elem, nisi valjda ruzan? Uuu, pa to ne valja, ovaj nas odnos se svakako vrti oko materije - mozak, tjelo... Nisam jos pocela da kopam po tvojoj dusevnosti! Moras da budes lijep i seksi!

Шојка, јако ми је драго било да комуницирам са тобом на више тема, и то са више налога. Симпатично крајње. :)

И не мувам ја никога, то само сијам па привлачим хахаха

Шојка, јако ми је драго било да комуницирам са тобом на више тема, и то са више налога. Симпатично крајње. :)

И не мувам ја никога, то само сијам па привлачим хахаха
Vise naloga, sada sam u dilemi, je l' ih ja imam vise ili ti?
Hahaha, zvjezdica mala!
Ma ne, ja imam previse duse za onakvu drskost, nije ono moj stil, nisam ja tako Juicy :D

Zanima me zashto neko sa kim ste bili u shemi,i odhebe vas (na finjaka) hoce da ostanete u dobrim odnosima?
u chemu je poenta? :roll:

ja ne znam zasto se o tim dobrim odnosima mora nesto i pominjati, sta!? necemo se tuci kad se vidimo, dizati noseve ... pf ... zdrao kako je ... odlicno ... kad se tuccamo ... sva sreca da smo u dobrim odnosima ...

Сечењем постова да би добила оно што си хтела си заправо показала шта покушаваш.

Napadas me jer si izoblicen drska glavo.
Nebitni postovi su iseceni da bi razjasnili temu naseg sukoba.
Ali si mi omrzao zbog svoje drskosti.

Poslednja izmena:

Back