Dobri frajeri

ljudi na spoljašnji izgled reaguju
ili tako što osećaju sexualnu privlačnost ili pretnju
ko nema jedan od ta dva kriterijuma nema šta
da se zblažnjava ili analizira bilo koga
sad vlada valjda ta kultura slika
pa svi o svakome imaju dijagnozu
a nisu svesni koje emocije dira ta njihova reakcija

Malo je suludo reci da je ruzan decko koji je supermodel i smatran za olicenje lepote kod mnogih. O tome pricam.

Ili kada devojke kazu za Natasu Bekvalac "ruzna"..pa mislim se...moze sve da bude..ali ruzna ne moze nikako. A ako ti je ruzna, onda si malo ljubomorna.

I na kraju kljucno pitanje....sta ti treba da budes fizicki da bi rekao za nekog da je ruzan? Pa Bred Pit u najmanju ruku. Jednostavno je glupo.

Meni je Natasa stvarno, najiskrenije jedna prosecno, po kozi daleko ispod proseka, izgledna zena sa natrosecno ruznim dodacima koji je cine ruznjikavom, da sam muskarac sa njom ne bih mogla ni da se zamislm...secam je se jos kao deteta iz Muzickog tobogana...btw tamnije dete...mi imamo daleko, daleko dalekoooooooo lepse zene...na primer Lena Bogdanovic i cela da plejada glumica kojima ne znam ime ali koje su lepe, estetski gledano...a tek kada otvore usta...nebo i zemlja.

Decko samo izgleda kao mladi momak, sa gradjom karakteristicnom za mlade muskarce i ima lepe crte lica. Stvar ukusa. Meni je balav i nije muzevan, ali ne mogu stvarno da kazem da nije lepuskast. Za 10 godina, kada dobije na masi i muzevnosti i uz neki drugi stil, bice bombona.

Za ono lol ustvari pokazujes koliko si imao prilike da zivis medju ljudima koji ne dele tvoj sistem vrednosti i tvoj ukus. Neke karakteristike su jako pozeljne u odredjenim kulturama, dok su u drugim totalno nebitne.

lol je zato što ti misliš da možeš da mešaš babe i žabe kako ti hoćeš i da se izvlačiš na liberalne fore i fazone, ovde se uopšte ne radi o različitosti u kulturama nego uglavnom o pedofiliji.

- - - - - - - - - -

a onako sladak je i upotrebljiv
bilo bi smesno da se takav tip
fura da je svarceneger

otkud mu 188cm
***** mu msterina :confused:

ma de 188cm... 175 max

pa i meni delovao
tako pise na netu

a i valjda ne može da bude profi model
sa 175

- - - - - - - - - -

pa ima i do kulture
evo npr bugarke lude za ovom karikaturom
95. god

00090965.jpg

:mrgreen:

Da,tacno.Samo sto je stvar u tome sto svaka zena ima tu neku svoju "crtu" koju treba da joj pogodis.Ako u startu promasis ugasio si ga kod nje.A ona to nikako ne zeli da stavi do znanja ni recju ni gestom vec ostavlja muskarcu da sam proceni.U tome je problem.

- - - - - - - - - -

Jeste,isto kao i ovo sto sam gore napisao za Freju.Sve je to lepo kada bi ti mogao nekako da uklaviris sta je u njenoj glavi i sta su njeni kriterijumi.Kod muskaraca je sve to nekako,da se malo pomodarski izrazim,transparentno i tolerantnije.Kod zena je sve zatvorenije i najmanja sitnica koju njoj u startu uradis a nije joj povolji,za tebe znaci kraj.
Recimo,eto,poklonis joj nesto,platis joj pice ili veceru a ona se udmah uvredi kao u smislu da hoces da je kupis ili da joj se uvuces u gacice.Cak i tada ce verovatno samo da se osmehne ne stavljajuci ti do znanja da to nije ono sto ona zeli ali ce te prosto od tada ignorisati.
ne znam, mislim da komplikujes.
ja bih sad mogla da ti dajem savete i predloge, ali mislim da je to suvisno jer bih ti ja davala savete po mojim kriterijumima, koji su recimo totalno drugaciji od onoga sto freja pise, dakle za mene i nju rade drugaciji pristupi, a pritom ni moj ni njen tip ne moraju da budu bliski onome sto ti zapravo volis :lol: . meni je recimo fizicki odbojan muskarac (za moj ukus) onaj koji ce me na prvu odbiti, ma kakav da je covek, osoba sta god vec. isto kao sto ne obracam toliko paznju na sitnice ako me neko fizicki privuce a onda mi se dopadne kroz neki prvi kontakt. zato ti i kazem ti prvo moras da znas ko si i sta si i kakve zene volis i onda da delujes. pa kod promasaja i nije tolika steta jer sta ce ti neko ko ti sustinski ne odgovara. saveti kao takvi su za ovakve stvari potpuno beskorisni od zena, a posebno kada ti se nadje pet razlicitih zena da ti prica sta voli.

Meni je Natasa stvarno, najiskrenije jedna prosecno, po kozi daleko ispod proseka, izgledna zena sa natrosecno ruznim dodacima koji je cine ruznjikavom, da sam muskarac sa njom ne bih mogla ni da se zamislm...secam je se jos kao deteta iz Muzickog tobogana...btw tamnije dete...mi imamo daleko, daleko dalekoooooooo lepse zene...na primer Lena Bogdanovic i cela da plejada glumica kojima ne znam ime ali koje su lepe, estetski gledano...a tek kada otvore usta...nebo i zemlja.

To sto se tebi svidjaju vise neke druge zene po lepoti je stvar ukusa. Sve su one lepe, samo svako od nas ima svoj tip.
Ali budi realna...imas drugarice, tacno mozes da osetis objektivnu lepotu i privlacnosti. Za neku ti je mnogo ljudi reklo "e bas je lepa"...za neku mozda njih par u zivotu. Sto ne znaci da i ona nije nekome najlepsa na svetu.

Kad za jednu kazu mnogi lepa je..ima tu nesto..iako se mozda tebi ne vidja taj tip.

Mislio ti sta god hoces, ali verovatno je pojam za tebe cim je spominjes u ovom kontekstu.

u ovom kontekstu je spominjem da bi ti nacrtao kako lako upravo kontekst može da prevari. jer pdf foruma negde u internetu na kojem je do troje smokva bila pojam ribe teško da je merilo i svako ko ima mozga bar malo više od gladi za samopotvrđivanjem i talentom za laganje sebe neće titulu ribe zadobijenu na takvom mestu previše težiti jer mu je jasno da ti ljudi očigledno nisu merodavni. ovo bez želje da ikoga uvredim, jednostavno je realno tako.
a to da li je troja pojam za mene ili ne nije previše ni bitno za priču pošto svako ko je makar jednom prešao prag svog stana - a da ne živi u mongoliji - i da nije zagorelošću zaslepljeni nesrećnik, jeste merodavan da proceni koja je riba a koja ne, zato mi nije baš najjasnije za šta je argument taj tvoj bedni pokušaj provokacije...

u ovom kontekstu je spominjem da bi ti nacrtao kako lako upravo kontekst može da prevari. jer pdf foruma negde u internetu na kojem je do troje smokva bila pojam ribe teško da je merilo i svako ko ima mozga bar malo više od gladi za samopotvrđivanjem i talentom za laganje sebe neće titulu ribe zadobijenu na takvom mestu previše težiti jer mu je jasno da ti ljudi očigledno nisu merodavni. ovo bez želje da ikoga uvredim, jednostavno je realno tako.
a to da li je troja pojam za mene ili ne nije previše ni bitno za priču pošto svako ko je makar jednom prešao prag svog stana - a da ne živi u mongoliji - i da nije zagorelošću zaslepljeni nesrećnik, jeste merodavan da proceni koja je riba a koja ne, zato mi nije baš najjasnije za šta je argument taj tvoj bedni pokušaj provokacije...

Bedno je sto pominjes nekoga i komentarises fizicki izgled u negativnom kontekstu, uz omalovazavanje, sto je jako ruzno sa tvoje strane i govori mnogo toga o tebi i tvojim kompleksima. Ako o nekome ne mozes reci nista lepo i ne svidja ti se, tvoje je pravo, ali onda cuti. Jer udarati na fizicki izgled i vredjati ljude po tom osnovu je ispod svakog nivoa.

Kad smo vec kod toga...ne secam se da sam videla tvoju sliku? Ajde okaci ce pa cemo te prokomentarisati, u tvom maniru...ako uopste imas herca za to.Kad vec imas obraza da komentarises ljude koji su imali hrabrosti da svoj izgled izloze ovde svima na komentarisanje.

Cekam te na DVD.

Bedno je sto pominjes nekoga i komentarises fizicki izgled u negativnom kontekstu, uz omalovazavanje, sto je jako ruzno sa tvoje strane i govori mnogo toga o tebi i tvojim kompleksima. Ako o nekome ne mozes reci nista lepo i ne svidja ti se, tvoje je pravo, ali onda cuti. Jer udarati na fizicki izgled i vredjati ljude po tom osnovu je ispod svakog nivoa.

uvredio sam je jer sam rekao da nije riba? tvoja logika je zaista zastrašujuća, ovo mora da je najbezobraznija najsebičnija stvar koju sam u skorije vreme čuo od jedne ženske osobe.

Kad smo vec kod toga...ne secam se da sam videla tvoju sliku? Ajde okaci ce pa cemo te prokomentarisati, u tvom maniru...ako uopste imas herca za to.Kad vec imas obraza da komentarises ljude koji su imali hrabrosti da svoj izgled izloze ovde svima na komentarisanje.

Cekam te na DVD.

nemam nameru da se kačim. mož neko da mi kaže da nisam ultra frajerčina i onda ću mnogo da popizdim i, i, i, pozvaću moderatore da zlobnika/cu otpreme u haški sud itd... da se poslužim tvojom zastrašujućom logikom

To sto se tebi svidjaju vise neke druge zene po lepoti je stvar ukusa. Sve su one lepe, samo svako od nas ima svoj tip.
Ali budi realna...imas drugarice, tacno mozes da osetis objektivnu lepotu i privlacnosti. Za neku ti je mnogo ljudi reklo "e bas je lepa"...za neku mozda njih par u zivotu. Sto ne znaci da i ona nije nekome najlepsa na svetu.

Kad za jednu kazu mnogi lepa je..ima tu nesto..iako se mozda tebi ne vidja taj tip.

Ne bih rekla...to je trend...i to su ljudi koji ne koriste svoju glavu za neki zakljucak pa se desi da je Andjelina pomama i da nema kome se ne svidja da bi danas bila pomama kako je ruzna pa se danas nikome ne svidja.

Natasa je zena ruzne koze, naglaseno ruzne koze, ko je imao priliku da je vidi izbliza zna o cemu govorim, ona ima kratere po licu, kose koja nije njena, muske vilice, promenjene gradje tela, potpuno vestacka, ja vise i ne znam sta je njeno na njoj...cak i ne govorim o zivotnom stilu i umu koji nije blagosloven, sto je naravno cini jos odbojnijom...striktno fizicki gledano, u svakoj ulici cu naci lepsu devojku.

Ako vec govorimo o drugaricama, iskreno, sve drugarice su mom oku lepe. Em sam uvek birala ljude po senzualnosti koju nose em sam okruzena objektivno lepim ljudima.

uvredio sam je jer sam rekao da nije riba? tvoja logika je zaista zastrašujuća, ovo mora da je najbezobraznija najsebičnija stvar koju sam u skorije vreme čuo od jedne ženske osobe.

nemam nameru da se kačim. mož neko da mi kaže da nisam ultra frajerčina i onda ću mnogo da popizdim i, i, i, pozvaću moderatore da zlobnika/cu otpreme u haški sud itd... da se poslužim tvojom zastrašujućom logikom

Nista..cekam te tamo :)

Ne bih rekla...to je trend...i to su ljudi koji ne koriste svoju glavu za neki zakljucak pa se desi da je Andjelina pomama i da nema kome se ne svidja da bi danas bila pomama kako je ruzna pa se danas nikome ne svidja.

Natasa je zena ruzne koze, naglaseno ruzne koze, ko je imao priliku da je vidi izbliza zna o cemu govorim, ona ima kratere po licu, kose koja nije njena, muske vilice, promenjene gradje tela, potpuno vestacka, ja vise i ne znam sta je njeno na njoj...cak i ne govorim o zivotnom stilu i umu koji nije blagosloven, sto je naravno cini jos odbojnijom...striktno fizicki gledano, u svakoj ulici cu naci lepsu devojku.

Ako vec govorimo o drugaricama, iskreno, sve drugarice su mom oku lepe. Em sam uvek birala ljude po senzualnosti koju nose em sam okruzena objektivno lepim ljudima.

Sad ga bas preterujes. Ok nije tvoj tip..kraj price. Ali ono... :confused:

Nedostaje mi Derer. Tek sad vidim kad procitam ovog retosa kolko Deki zaista fali. Deki vrati se i prijavi ovog džeparoša klasičnog što ti mako avatar.

Samo vredjanjem odgovoras,jer nisi dovoljno inteligentna za konstruktivnim argumentom,nazalost nisi jedina,ima vas dosta na ovom forumu nazalost,glumite i tripujete da ste neke velicine,sanjate o nekim bogatim princevima na belom konju-mercedesu a ustvari ste sve suprotno nego sto se ovde folirate.Material-chica,iskren savet,predlazem ti da odes u Dubai,udaj se tamo za nekog bogatog Seika,usreci sebe i sve druge,ne zasluzujes momka koji ce da te postuje,ceni i razume. ;) .

Poslednja izmena:
Samo vredjanjem odgovoras,jer nisi dovoljno inteligentna za konstruktivnim argumentom,nazalost nisi jedina,ima vas dosta na ovom forumu nazalost,glumite i tripujete da ste neke velicine,sanjate o nekim bogatim princevima na belom konju-mercedesu a ustvari ste sve suprotno nego sto se ovde folirate, material-chica,iskren savet,predlazem ti da odes u Dubai,udaj se tamo za nekog bogatog Seika,usreci sebe i sve druge,ne zasluzujes momka koji ce da te postuje,ceni i razume. ;) .

Jok cveće ću ti šaljem za svo onu pljuvanje koje si izrekao.

Ti si jedan mali iskompleksirani lik, to se vidi iz tvog pisanja, jer samo kompeksi boje ove tvoje bedne postove.

Da porasteš, ne možeš, ebi ga :lol: al nađi bar nešto korisno i radi, samo ne kmeči više. Daviš.

Back