U stvari, moja je teorija bila da bi njih dve bile skoro potpuno iste da u mojoj porodici nije bilo nas troje dece pa smo, kao brojcano jaci, malo "pripitomili" nasu mamu.
Moj muz je bio jedinac, pa mu to bas nije polazilo za rukom.
Inace, cisto radi oslikavanja koliko su bile slicne, moram da vam ispricam i ovo:
Elem, jednom odemo nesto do moje mame (koja je inace u bloku 45) i naletimo u pogresnom trenutku. Keva nesto u zutom minutu, neko (il' tata, il' brat, il' sestra, il' tetka) je iznervirao, pa se samo vrti, lupa serpama i u jednom trenu krene "litanije"...
Mi, u cilju ocuvanja glave na ramenima krenemo u hitnu spontanu evakuaciju i zapalimo taman kad je pocela sa: "Nije vam ovo hotel, niti sam ja vasa sobarica pa..."
Dobro.
mnogo mi je drago da si takva srecnica! Ne kaze nas narod dzaba MAJKA RADJA BOG UGADJA!
AJDE DA SIRIMO OVAJ FORUM KAO DOPRINOS DOBROTI,RAZUMU I TOLERANCIJI.
JAVITE SE I VI DOBRE SVERVE...
Na stanici, MM predlaze da svratimo do njegovih kad smo vec tako neslavno prosli kod mojih. Stize 73, vozimo se jedno 10 minuta (njegovi kod Carine, blok 33). Dolazimo, zvonimo, otvara svekar, vidimo mu po faci da je pogresan trenutak, a iz pozadine se cuje tresak i recenica: "...niti sam ja tvoja sobarica, pa da samo idem i skupljam za tobom!"

Naravno, MM i ja na licu mesta pocnemo da se smejemo ko blesavi i raspitujemo jesu li razmenile slagvorte telefonom kako slucajno ne bi smo nesto propustili!