dobra u krevetu

  • Začetnik teme mala pocetnica
  • Datum pokretanja
to je sekice umetnost pruzanja i dobijanja zadovoljstva, tesno povezana sa strascu ili zaljubljenoscu(koja podrazumeva ovo prvvo)i zavisi od tvoje sposobnosti za hedonizam i volje za experimentom... mada, znas, to se uglavnom odnosi na tehnicki deo koitusa, nevezzan za neke dublje emocije... eto, prostitutke su dobre u krevetu iako su verovatno za njih strast i ljubav izgubile smisao... eto, ako bas zelis ad budes dobra u krevetu, a ti se pridruzi toj feli i ubrzo ces sve da naucis (a pritom mozes i da zaradis za lizalicu)
 
"Dobra u krevetu" je vise onako banalizirano.Ja bih to nazvao umetnost vodjenja ljubavi.Sve zene ili skoro sve su pravi umetnici ali samo ukoliko je partner onaj pravi.
 
mali:
"Dobra u krevetu" je vise onako banalizirano.Ja bih to nazvao umetnost vodjenja ljubavi.Sve zene ili skoro sve su pravi umetnici ali samo ukoliko je partner onaj pravi.

Slazem s gostom, zene su pravi umjetnici, ako je kraj njih pravi partner. Da bi zena bila "dobra u krevetu" tj. umjetnik treba znati da zadovolji svog parntera, da ga dovede do "ludila", a zauzvrat i partner ce da bude jos bolji i da oboje stvaraju umjetnost. :oops: :P
 
A šta misliš,... nema dobrih u krevetu???

Po mom skromnom mišljenju, nije stvar u veštini... Već u govoru tela! Imao sam jedno životno iskustvo...
da ne davim o detaljima već poentu da iznesem:
Jednog momenta dotična osoba je sva zaprepašćena rekla sledeće: " 'ebote, ne prepoznajem samu sebe, al' mi je mnogo lepo... ovo u životu nisam radila, i da mi je neko to pričao ne bi mu verovala....." Znači ; da bi neko-a bio-la dobar u kevetu, to moraš da izmamiš iz njega ili nje ,svejedno, ostalo dodje samo po sebi!!!!!
 
Cisto zavisi od toga kako se uklopis sa nekim. Smatram da prakticno nema niceg na racionalnom nivou. Sa svakim novim partnerom si i ti novi, pa ako se karte poklope - super, a ako ne - sve je dzabe...
 
U sexu su jedino Indijke umetnice tj. poklonici kamasutre a ostali su samo vise ili manje talentovane pa su neke dobre a neke extra lose koliko god se ti trudio ako riba nema maste, dzaba ti !!!
 
Zavisi od osobe s kojom si...
"Tehnicki" sam jako dobro potkovana, ali mogu da budem uzasna u krevetu, isto kao i sjajna...
Najbolji sex (sexove :roll: ) u zivotu imala sam s momkom koji je bio prilicno neiskusan... Ali, postojala je ogromna sexualna privlacnost...
 
Svakako da ako si neraspolozen obicno ne dozivis vrhunski sex, iako si s osobom s kojom se sjajno slazes u krevetu... Kazme obicno, jer se zna desiti i da se raspolozenje promijeni, pa sve ispadne super... :D
Ali, i takav "nerasplozeni" sex meni je veci dozivljaj, od do perfekcije tehnicki dotjeranog odnosa, s nekim drugim muskarcem, koji me ne privlaci bog zna kako... :roll:
 
Sada se vec u potpunosti slazem sa tobom , nista nemora da bude perfektno. Perfektno je onda kada se dvoje potpuno slazu u krevetu ili na nekoj drugoj lokaciji sto ne uslovljava posedovanje extra tehnike
 
u prolazu:
znaci poznavati sebe,znati udovoljiti svojim zeljama ... znati osluskivati partnerove zelje,prepustiti se obostranom uzivanju ...

E slazem se sa ovim! Ma mozes se truditi koliko hoces, ali ako "nisi raspolozena" da oslusnes, osetis, izmamis... partnerove i svoje zelje i potrebe, dzaba sve.
A za ovo mislim da je potreban talenat. I pre svega treba znati slusati i "citati" partnera, ali i sebe.

Mozda ce ispasti pretenciozno i uobrazeno, ali meni su muskarci rekli da sam "jako dobra u krevetu" :)
Meni je to u pocetku bilo, aj da kazem smesno, jer iskreno receno, nisam neka manekenka, a imala sam uvrezeno misljenje da je u stvari muskarcima to najbitnije da bi se "posteno" napalili.
Onda sam malo porazmislila i shvatila sam u cemu je stvar, a stvar je u sledecem: pokusavam da kroz direktan ili diplomatski razgovor saznam sta partner voli, koje su mu erogene zone, o cemu masta itd. Sledece je, sto dok ga ljubim, dodirujem, mazim i sve ostalo, prosto pratim njegove reakcije, uzdahe, gledam ga u lice - veoma vazna stavka! i naravno, navodim njega da me stimulise te mu dajem inspiraciju mojiim signalima zadovoljstva :)

Eto, to je bilo moje iskustvo i moja mala skola zadovoljstva ;)

P.S. Pitanja ostavite na katedri :P

P.P.S. Oralan sex je u svemu najveca caka, a za to je vec potrebno i znanje ;)
 
Izvini Poljupčiću, ali ja se ne slažem sa tobom :? Lepo je razgovarati o tome - ko kako i šta voli; ali ako ti u toku celog sexa razmišljaš šta ti je rekao i radiš po tome; gde je onda tvoj užitak?
Ja mislim da nijedna devojka ne može biti dobra u krevetu ukoliko previše razmišlja i ukoliko se trudi samo da partneru udovolji.

Za 'dobru u krevetu' je osnovno da je opuštena. Da se predaje bez i najmanje misli i racija; da nije sigurno da će znati da ti odgovori kako se zove ako je pitaš :) Da uradi sve što u tom momentu poželi, a ne da razmišlja šta će misliti posle o njoj. Ne daj bože da razmišlja da li je u ovoj pozi debela, ili da li joj se u onoj pozi vidi celulit :roll: I da je to 'vodi' kroz sex.
Važno je ne ćutati! Ne mislim baš da treba verglati kao da si na hotlajnu; ali ni slučajno ne zatvoriti usta i 'prestati da dišeš'; znači isto tako - reći sve što poželiš, vrisnuti kako poželiš.
Gledati (tu se slažemo :wink: ) u lice, u oči, po telu - njegovom, svom... samo ne žmuriti; svašta se tako propusti 8)

Dobra u krevetu je ona koja zna da uživa i koja zna da pokaže da uživa :wink: Ona koja je potpuno opuštena i prepuštena samo sexu :)

(Za P.P.S. I u oralnom sexu je caka da ti to želiš da uradiš; ne samo zato što misliš da bi mu se dopalo. I ne znam kakva je to posebna veština; ako želiš i ako ti se sviđa to da radiš, onda i znaš :wink: )
 

Back
Top