DOBRA RIBA ,LEPA DEVOJKA??

dobra riba je ona koja je napravila sebe na dobru ribu
znači telo, oblačenje, zavodljivost, vuče ma erotiku, al ne mora da bude klasicna lepotica

lepa devojka je prirodno lepa kako god da izgleda i oblači se (u granicama normale)
znači faca, prirodnost, ne mora da bude spucana i prezgodna al pristojna, ne odiše sexepilom toliko

dobra riba može da bude lepa a ne mora
lepa devojka može da bude riba al ne mora

prosečna devojka može da se napravi na ribu
Ништа за додати... :ok:
Да не куцам исто...

Ja sam uvijek mrzjela te prosjecne,normalne,ali mi dobra riba nikad nije mogla biti djevojka koja nema lijepo lice..
А ти си натпросечна? :think:
Што онда не ставиш слику на форум?

dobra devojka je ona koja je po društvenim merilima fina i poštena
dobra riba se kaže uvek
i da to je nabolji opis znači sisa dupe igra na sexepil ima atribute
a lepa je malo manje upadljiva
:ok:
a ova dragana nije ni lepa
više je amebična
Ако би могао ово да објасниш... :confused:

...ova sa slike deluje veoma jeftino...makar meni...
и мени :ok:

ilustruj slikama!:rtfm:

:mazi: smiri se

BlackLeather je dao najlepsi odgovor,pogotvo poslednja recenica-kljucna razlika izmedju dobre ribe i lepe. '' prosecna riba moze da se napravi na ribu''. Bilo koja devojka moze da bude dobra riba-bilo koja. samo mozd avde-tri godine da trenira neshto,ide u solarijum,nadogradi kosu-oblacenje sve utegnuto,nabavi mngo push up grudnjaka,sminka- eto ti. I sad ce neko reci,pa dobro shta ja sad imam protiv nadogradnje solarijuma itd? nishta ja nemam...Ali. Ja sam za to da svoju prirodnu verziju unapred u najbolju mogucu. Ako si i inace malo tamna-id u solarijum i budi crna,ako zelis dugu kosu nadogradi je,ne smeta meni niti bilo kom drugom. Ali mi smeta kada je to jedino shto devojka ima-vestacko,i kada bez toga ne bi bila''zgodna''. Ocu reci, ne volim kad je cela vestacka.Slikvoit primer-jedna devojka iz moje srednje-cetiri godine devojka crna kao crnkinja iz afrike da je izasla,duga kosa crna do struka-i pojavi se ona jednog dana skroz bela sa kosom do ramena.I shta je onda ostalo od ''ribe''? bez tih ''naodgradnji'' nju ne bi pogledali,ni upola u tolikoj meri kao kad ima sve ono veshtacko na sebi,i t je ono shto ne volim i shto me iritira cak,shto izgled mozes kupiti. Ne smeta meni nishta shto ti napravis ili nadogradis-samo da izgledas podjednako dobro i bez toga. A ne da kad skines sve te stvari sa sebe licis na dete od 13 godina.

Dok recimo,lepa riba-ne moze da bude svaka,i to je jako retko,upravo zbog lica.

osoba koje je meni idealna- i zgodna i lepa je

tu je Barbara Mori npr,Nicole Scherzinger ( koja je gotovo pa anoreksicno mrsava bez tih oblina u spotovima ali je savrsen primer lepote ) ...
josh jedna od osoba koja ima oba paketa-i zgodna i lepa je KIm Kardashian al njoj svaka cast..od glave do pete

Poslednja izmena:
Koja je razlika?Sta je za vas dobra riba,a sta lepa devojka?Ne razumem razliku,pa moram da pitam...Tj,je li dobra riba osoba koja je dobro gradjena,a lepa devojka koja je lepa u licu,ili sta?

Lijepa mi je osoba koja je lijepa u licu,i solidno gradjena....A,dobra riba je najcesce napucana riba,sise,dupe,full oblacenje,uvijek sredjena,ali meni dobra riba MORA da bude lijepa u facu...Jer ako je sve ovo,napucana,blax,blax,a ako je u facu ruzna ja to zovem RIBA U POKUSAJU .. ;) ....Tako da meni ne moze svaka djevojka biti dobra riba,jer dobra riba mi i zraci nekom harizmom i ima stav,tj drzanje koje nece nikog ostaviti ravnodusnim i kada nema ni sminku,i kada nije sredjena primjetice je...

Devojke nisam puno starija od vas ali mi se ipak cini da su se stvari dosta promenile od mog vremena he...ne morate da budete napucena kako bi vas primetili ili kazali da ste dobre zenske...nije dobra riba napucana, napucana je riba bez ukusa...dobra je riba ona koja vise skriva nego otkriva, vrti mozdanim vijugicama muskarce oko prsta, ima ubistven pogled i veliki osmeh a obucena je tako za mami a ne da joj neko moze izmeriti anatomiju tela bez skidanja...sta sam se nagledala golih zena za kojima se niko ne okrece a bogami videla sam kako obicne farmerice levi's 501 mogu da uniste coveka da jadan ne zna sta ga je snaslo...to je dobra riba...

...lepa je lepa van i iznutra...

Koja je razlika?Sta je za vas dobra riba,a sta lepa devojka?Ne razumem razliku,pa moram da pitam...Tj,je li dobra riba osoba koja je dobro gradjena,a lepa devojka koja je lepa u licu,ili sta?

Dobra riba je dama koja je seksualno pozeljna i sarmantna. Uglavnom se poklapa sa fizickom lepotom. Mada one koje nisu fizicki privlacne, tese se da nije sve u izgledu, i smatraju da biti dobra riba ne mora iziskivati da se bude "klasicno" lepa. Tako svaka devojka moze za sebe da misli da je dobra riba. Ali kada se pretera u tome, kada jaz izmedju ponasanja u stilu "ribe" i fizickog izgleda postane prevelik, to moze delovati u isto vreme i tuzno i smesno, pa takve devojke postaju predmet muske sprdnje i podsmeha.

dobra riba je ona koja je napravila sebe na dobru ribu
znači telo, oblačenje, zavodljivost, vuče ma erotiku, al ne mora da bude klasicna lepotica

lepa devojka je prirodno lepa kako god da izgleda i oblači se (u granicama normale)
znači faca, prirodnost, ne mora da bude spucana i prezgodna al pristojna, ne odiše sexepilom toliko

dobra riba može da bude lepa a ne mora
lepa devojka može da bude riba al ne mora

prosečna devojka može da se napravi na ribu

E pa meni te i takve lepe kakve si naveo ITEKAKO odisu sexipilom. IVONA PANTELIC-rts, Ivana Zigon, Jelena Zigon-ma da je ona i jako zgodna ali mi se Ivana malo vise svidja, Milica Gvozdenovic-moja asistentkinja fizicke hemije, Branka Nevestic( pod uslovom da izbaci onaj ponekada malo lukav osmeh i neke oblike ponasanja, sve ostalo je i vise nego privlacno), Tanja Radovic-moja asistentkinja instrumentalnih metoda( pod uslovom da izbaci iz upotrebe pojedine ljigave grimase lica)....To je sve od onog za sta sam siguran da je lepo, a znam bar jos 15-20-ak lepih ali ih nikada nisam video bez sminke.

Dobra riba je potencijalna prtnerqa za sex,trenutna odoqativna procena a lepa devojqa neshto shto bih rado gledao a ne bih dirao,samo za estetsqo uzzivanje.Deshava se da ove druge qad uqapiraju qaqo ih qategorishesh hoche da budu i ovo prvo i onda aqo si cepidlaqa ne dobijesh nishta.:hahaha:
U svaqom sluchaju treba dozvoliti ovim drugim da udzu u prvu qategoriju aqo bash hoche,poshto zzene nisu sqromne,hoche sve i hoche odmah a ne znaju qaqo.

Hehehe, dobra riba je devojka koja zna lepo da se obuche da bi izrazila svoje obline, i shminka se tako da izgleda extra izazovno...
Lepa devojka je devojka koja bez obzira shta obuche i kako se nashminka oduzima dah mushkarcima :D Ako se secash opisivanje zenske lepote u narodnoj knjizevnosti onda znash shta je Lepa Devojka :)

Lepa devojka moze u pidzami u prodavnicu, koja ide na pijacu i kojoj se ljudi smese i kad je u najgorem izadnju...

Dobra riba kupuje svoj izgled, sminka, garderoba...minic, cizme,,,krive noge ne izgledaju krivo ako ima sisetine i stikletine...

Tako ja to vidim....a lepa devojka i te kako moze biti i dobra riba, samo sto muskarci retko primecuju razliku....njima sve jedno....

meni je alesha dixon vrh ribetina!!! brate, i prelepa je, a i zgodna pravo... jos nisam sreo nekoga koga ona nije odusevila... :)

alesha dixon- the boys does nothing

evo, uzivajte u ovoj lepotici i ribetini u 3 razlicita izdanja... mene je u svakom odusevila...

Back