dobra od 40 ili obična od 20

Zavisi, dobra je dobra i sa 20, i sa 50. :think:

Ali ako su vec obe dobre onda je bolje da je dobra sa dvadeset nego sa 40, za te od 40 imate vremena ceo zivot, a za klinke istekne vreme dok trepnes. :)

- - - - - - - - - -

nisu niski, naprotiv
stvarno me ne interesuju klinke

- - - - - - - - - -

E sta da ti kazem, da sam bolje raspolozena danas verovatno bih se nasalila pa ti rekla "babojebac" ali ovako nista, uvazavam mada ne verujem ali eto neka bude da je tako kako kazes. :)

Pa te sa 40 su mi nekako...Ne znam ni sam koju rec trazim, nije iskusnije...Opustenije za te stvari...:think:

To jeste.
Babe danas cuda rade.
Jedna je neki dan trcala na maratonu. Pa je pregazili. :)

- - - - - - - - - -

znash li ti na shta lichi vecina klinki od 20?
sve sam odron

Kako da ne, zato ce doci viserotkinja sa strijama na butinama i stomaku sa sisama ko izuvenim carapama i zaseniti odrone zategnute koze, belih zuba i sjajne kose...

To jeste.
Babe danas cuda rade.
Jedna je neki dan trcala na maratonu. Pa je pregazili. :)

Skoro svaki klinac se za vreme svog skolovanja najvise lozi na neku svoju profesorku...:mrgreen: Ako ima neku takvu profesorku, naravno :think:

- - - - - - - - - -

Kako da ne, zato ce doci viserotkinja sa strijama na butinama i stomaku sa sisama ko izuvenim carapama i zaseniti odrone zategnute koze, belih zuba i sjajne kose...

To uopste nije tako retka pojava.

Sve je to stvar genetike I vodjenja rachuna o sebi.
Imas tete koje izgledaju ko avion I klinke od 20 koje su sve naduvene I podbule ko da su arcile ceo zivot na selu po suncu.
Majka priroda je cesto okrutna

kontam sad sve ove exponirane ****** brat-bratu 4 banke
tipa ceca, severina, nikolina pišek, ne znam sad ima ta generacija
a ove klinke onako kao prosečne, mislim solidne al ništa vamp vade se na mladost
sad koju vi birate

zena bi u tim 40tim trebala da bude stabilna kao licnost i emotivno zrela
sta zna od 20 koja ni nema mozak mnogo da razmislja
mislim nije negativno to su najlepse godine ali nisu zrela da bi se za nju reklo da ume da nosi i iskazuje svoju zenstvenost

Back