'ДОБРА' НАМЕРА У ЗЛО ВРЕМЕ

Кризни штаб (ни)је ширио панику

• да

glasova: 7 77,8%
  • не

glasova: 4 44,4%

• Ukupno glasova
    9

AleksaJ

Buduća legenda
Poruka
36.949
Пред сан .. великом броју корисница и корисника СМС'а долзаи .... порука о 'ШПАНСКОМ ИТАЛИЈАНСКОМ ' Сценарију

Штабски лекарке и лекари .. Три дана после 'стидљиво' обзнањују да 'није било зле намере' да 'неће бити правдања'

Размотримо мало не само када је порука послана већ како .

Послана је са потписом .... Два дана су пуштани њуди да сумњају како 'власт'' покушава да ' нађе' извор поруке

Извршна власт је постала шта ? Инструмент за ширење панике кроз изворе информисања ?

Данас Брнабижка најављује ' приводити нећемо ни оне који панику ни лажне вести шире ' ( али хапшење није искључено )

Па то је практично аболиција Свих Јавних Службеника који су дужни по закону да дају праву, сталожену, тачну, правовремену информацију

Када већ незнате како или мислите да знате .. погледајте како то раде у Португалу Норвешкој ..... ви Јавне службенице и Јавни службеници

Поштовани и поштоване штабске мастиљаре .. посетите психијатре ... узмите пилуле за смирење ..... ћутите ако незнате шта треба како и када рећи

...

климајте главом .. гласајте се неком ономатопејом .... можда ћемо се лачше (спо)разумети

Poslednja izmena:
Zvanično je COVID-19 Info Srbija . Poruke dolaze sa COVID-19.
Žene verovatno nisu upućene o kakvim se porukama radi

Сетимо се конференције Председника два три дана пре и изјаве да 'треба смислити још нешто страшније '

Да ли је СМС потекао из те 'кухиње '..

Правдање да је то било због ' свих шетатељки и шетача на Калемегдану Тврђавама Новога сада и Ниша '

је подпуно неодговорно инфатилно

Могли су УЖИВО да оду са екипом сниматеља, новинарки и да показују неодговорност ... да сним енаведене паркове .

То би био прави начин информисања. Међутим јавни службенице и службеници улазе оваквим ТВИТ начином информисања

у директан конфликт са онима који плаћају њих ....

Screenshot_20200402_110213.jpg

SMS poruka od strane MTS mreze a koju je Covid-19 prosledio na svoj zahtev..
Ne pravi se luda ako si prosta.

Opet ponavljam ovo je zvanični portal države Srbije - ima gore naziv tačan

Verovatno za par dana kada se preseče gate upada u sistem neće ni biti tih poruka

Jbt ja sada ispadam kao da sam ja dajem objašnjenja , ali toliko je laži, baš laži da ako imaš gram mozga moraš ovako da reaguješ , da ovce ne veruju sve što je na tarabi napisano

Ne.....preti nam NAJSMEŠNIJI ITALIJINSKI I ŠPANSKI SCENARIO!
TO su hteli da kažu!!!

AXAXAXAXa! KAKO JE SMEŠAN OVAJ ITALIJANSKI SCENARIO!!!!

I nakon mesec dana vi vrtite istu priču

Dakle - postoji više opcija
1. Da su stvarno budale , što nije teško poverovati , ali verovatno laž, ako ništa bar za Nestorovića
2. Da su dobili direktivu da izdaju takva saopštenja , i da su ih navukli - što je teško poverovati ali verovatno istina

I to im je smestila Nemačka --- najverovatnije

Opet ponavljam ovo je zvanični portal države Srbije - ima gore naziv tačan

Verovatno za par dana kada se preseče gate upada u sistem neće ni biti tih poruka

Jbt ja sada ispadam kao da sam ja dajem objašnjenja , ali toliko je laži, baš laži da ako imaš gram mozga moraš ovako da reaguješ , da ovce ne veruju sve što je na tarabi napisano
Salama za gospoju.

Ево шта струка каже о СМС'у

https://luftika.rs/sms-poruka-korona/

Pri tome, treba uzeti u obzir da medju stanovništvom ima različitih tipova ljudi, od onih plašljivih, sa psihozama, različitim anksioznim stanjima, srčanih bolesnika itd...ovo je najneodgovorniji potez prema građanima koji je jedna struka, ako uopšte stoji iza toga, mogla da uradi.

A moje mišljenje je da su morali da preuzmu odgovornost i pronađu opravdanje za nečiji (ne)promišljen potez.

Pitam se kako će ti lekari posle ovoga živeti.

Da, i ja sam dobila sms sa MTS mreže.

Pri tome, treba uzeti u obzir da medju stanovništvom ima različitih tipova ljudi, od onih plašljivih, sa psihozama, različitim anksioznim stanjima, srčanih bolesnika itd...ovo je najneodgovorniji potez prema građanima koji je jedna struka, ako uopšte stoji iza toga, mogla da uradi.

A moje mišljenje je da su morali da preuzmu odgovornost i pronađu opravdanje za nečiji (ne)promišljen potez.

Pitam se kako će ti lekari posle ovoga živeti.

Oni na konferenciji verovatno nisu bili upućeni o porukama

Klasična nameštaljka

I nakon mesec dana vi vrtite istu priču

Dakle - postoji više opcija
1. Da su stvarno budale , što nije teško poverovati , ali verovatno laž, ako ništa bar za Nestorovića
2. Da su dobili direktivu da izdaju takva saopštenja , i da su ih navukli - što je teško poverovati ali verovatno istina

I to im je smestila Nemačka --- najverovatnije
Oooooo retard alert.

Back