livija
Veoma poznat
- Poruka
- 12.265
pa kad nema tebe da mi na vreme objasnish o chemu se radiiii u toj... zarvzlami....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa, niočemu, Livija, da tako rečem, važno im je samo biti na INTERNETU !!!livija:pa kad nema tebe da mi na vreme objasnish o chemu se radiiii u toj... zarvzlami....
gucci_novosadjanka:tebi ni dva
Dorijan Grej:I jos neko da ti pokaze sta sa njima treba da se radi!
dorijan je samo iskren.....................alexej mi znamo da ti zivis u ..........hm..............SVOM nekom svetu, ali ne brini tu smo mi da te drzimo u realnosti iako ti toga nisi bas svestanAleksej_BASO:Ej dorijan gej, mogao bi da skratis jezik da ti ne bi bilo zao. Ne volim da spominjem tudju porodicu ali ti si mi se bas namestio za repliku....
Ali preskocicu je.
Recicu samo, prethodne "tudje mame" se nisu zalile, nego su trazile jos.
Za liviju![]()
gucci_novosadjanka:dorijan je samo iskren.....................alexej mi znamo da ti zivis u ..........hm..............SVOM nekom svetu, ali ne brini tu smo mi da te drzimo u realnosti iako ti toga nisi bas svestan
neka poshtedi sebe........................Aleksej_BASO:Hehe ali ako ja budem iskren kao on onda ce da bude "ej nemoj tako..."
A o zovotu u sopstvenom svetu...Mislim da ti mozes mnogo vise da kazes...
![]()
Dorijan Grej:Nisam znao da i tudje mame znaju da si tako dobar lakrdijas posto su od tebe mogle da dobiju samo jos smeha!
Dorijan Grej:Eto sta ucini nedostatak majcinske ljubavi!Nesreca!Ceo zivot bi hteo da ga doje!
mogway:jos jednom koazem...moja komsinica doktorica...40 godina, izgled malcice iznad prosjeka, ali zato je tako jeboz.... , tako dobro zna nositi tu svoju zenstvenost...
Astrodita:Aleksej, 'ajd', ne mlati više tim mačem.![]()
Ili seci, il' GA u ''korice'' vraćaj! :wink:
Dečko, kad ti uopšte krešeš kad si 24 sata na Netu...bre, praviš samo sebi štetu? :razz: :-D![]()