- Poruka
- 3.270
Jos ako je sa mladom SANGAREPOM!!!
[/QUOTE]
pa o tome i govorim.

pa o tome i govorim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gucci_novosadjanka:I IMAS NEKE MNOOOOOOOOOOGO LEPE o kojima mozes da sanjas...............................i sta onda???
pa ima...............ali o adicama neki drugi put...............tamo sam bila dva puta u zivotu................Aleksej_BASO:A tek na Adicama sto ima lepih kuca!!!!!![]()
pa znas kako................prababa (mamina baba)mi je bila bosanka, najbolja drugarica je bosanka pa moguce uticaji, uticaji.........................A STA IMA TU LOSE MOLIM TE??????????????????????? Jel sudis o ljudima po nacionalnosti ili karakteru???????? RAZMISLJAJ ZA PROMENU!!!!!!!!!!!!!Markelja:Bosanka neka.......... a ovamo satro Novosadjanka..........
joj ljubim te tako pametnog...............Aleksej_BASO:Bosanac nije nacionalnost.
Nego... Edice Tele, noje to velika razlika...![]()
i previshe.................................Aleksej_BASO:Opa!!!
A ja tebi vec dugujem poljubac, secas se??
Bice to bas ljubljenja kada se vratis jednog lepog dana!!!![]()
Aleksej_BASO:Edice Tele, noje to velika razlika...![]()
Od ove teme ?!?Aleksej_BASO:Hahaha yebi ga...
Shvatila si sta sam Teo.
Malo je isprskana i ulepljena znas vec...pa se tesko pise!
kako smarash sa tim matorkama.......................verovatno cesto govoris ljudima ***** ti mamu, ili mamu cu ti yebati.............Aleksej_BASO:PA da!
Zamisljam neke dobr matorke i ..... Sta dalje da pricam!
gucci_novosadjanka:kako smarash sa tim matorkama.......................verovatno cesto govoris ljudima ***** ti mamu, ili mamu cu ti yebati.............![]()