strahota
Početnik
- Poruka
- 34
Jeste li ovako tukle svoju decu ili su vas tukli? Moze li se doneti zakon da se ovo zabrani? Ovoj zeni niko nista ne moze, nema zakona, muz je na radu u Rusiji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ižiljava se na deci.
Jeste li ovako tukle svoju decu ili su vas tukli? Moze li se doneti zakon da se ovo zabrani? Ovoj zeni niko nista ne moze, nema zakona, muz je na radu u Rusiji.
Tako se prave sadisti. Majka bije dete, i dete kapira da je normalno da bije druge...
Jel se zna sta ce na kraju da bude sa njom
Ja sam odgledala malo duže, ali ipak mi je bilo mučno da odgledam do kraja.ta sa snimka nije majkato je nemam reci da opisem.
pamtim ono par puta po dupetu sto sam dobio i "kazne" od majke, ne smes napolje danas, najveca kazna ikada ...
posle 30 sec gledanja idu mi suze na oci
Gde se desilo to sa socijalnom službom i kako su roditelji kažnjeni, novčano ili kako?Ono što se zapitaš kad gledaš ovakav snimak zašto se ne reaguje.
Gde je ovde socijalna služba?
Priča mi drugarica.
Jedan mali se požalio razrednoj da ga otac udario jer nije došao kući na vreme, ona prijavila direktoru, in pozvao socijalnu službu, roditelje kaznili i rečeno im je da će im dete biti oduzeto ako se ponovi.
Kako ovde niko nije reagova
Ovo je čisto iživljavanje
I bitno da pas trčkara po krevetu, kako njega nije isto tako umlatila.
Prvo isprebija jedno dete, a onda odma i drugo, a vidi se da su deca mala.
ima i tonСами ови крици су довољан разлог да јој одузму децу. Батине су овде споредна ствар. Већу трауму оставља све остало.
Gde se desilo to sa socijalnom službom i kako su roditelji kažnjeni, novčano ili kako?
A taj direktor, ako se već odvažio da prijavi roditelje što tuku dete (naravno da to nisu smeli, trebalo je neku drugu kaznu da primene) da li je razgovarao i sa detetom da roditelji moraju da se slušaju i da se kući dolazi po dogovoru?
...da su deca veća, ne bi ni mogla da ih tuče, uzvratili bi.