Dobra majka da li bije svoju decu

Jeste li ovako tukle svoju decu ili su vas tukli? Moze li se doneti zakon da se ovo zabrani? Ovoj zeni niko nista ne moze, nema zakona, muz je na radu u Rusiji.
Ižiljava se na deci.
Takvih je sve više u poslednje vreme.
Na ulici ih viđam. Pre neki dan, ide prelepa devojka,znači prelepa. Bog joj nigde nije ostao dužan. Sređena tip-top,kosa, štikle, odelo prelepo, šminke minimalno na licu.

Došla do pešačkog prelaza u suprotnom smeru od mog i krenula ka meni u susret. Svaki auto joj je stao, ali kada su ljudi iz automobila videli da za ruku ne vuče psa nego malog dečaka koji i dalje šuntavo hoda, dete verovatno tek prohodalo, počeli su da joj sviraju i psuju.

Dete je vukla kao da je krpa. Dete muka plače, drži se obema rukama za njenu ruku,a ona kao neka dama,psuje mu tiho sve po spisku i povremeno mu trza ruku dok ga vuče.

Nije svaka za majku. Psihički.

naravno da ne tuce, eventualno malo po guzi ako dete radi nesto sto moze biti opasno po zivot

cini mi se da na ova 2 snimka nije ista soba u pitanju

treba skola za mlade , 7 i 8 razred seksualno vaspitanje , u okviru njega jedno polugodje o podizanju dece

u zavrsnoj god srednje jos jedno polugodje

2 meseca pred porodjaj, mozda i vise - kurs

sve represije se preuzimaju sa zapada a nista sto moze doneti boljitak

Ono što se zapitaš kad gledaš ovakav snimak zašto se ne reaguje.
Gde je ovde socijalna služba?

Priča mi drugarica.
Jedan mali se požalio razrednoj da ga otac udario jer nije došao kući na vreme, ona prijavila direktoru, in pozvao socijalnu službu, roditelje kaznili i rečeno im je da će im dete biti oduzeto ako se ponovi.

Kako ovde niko nije reagova
Ovo je čisto iživljavanje
I bitno da pas trčkara po krevetu, kako njega nije isto tako umlatila.

Prvo isprebija jedno dete, a onda odma i drugo, a vidi se da su deca mala.

Ono što se zapitaš kad gledaš ovakav snimak zašto se ne reaguje.
Gde je ovde socijalna služba?

Priča mi drugarica.
Jedan mali se požalio razrednoj da ga otac udario jer nije došao kući na vreme, ona prijavila direktoru, in pozvao socijalnu službu, roditelje kaznili i rečeno im je da će im dete biti oduzeto ako se ponovi.

Kako ovde niko nije reagova
Ovo je čisto iživljavanje
I bitno da pas trčkara po krevetu, kako njega nije isto tako umlatila.

Prvo isprebija jedno dete, a onda odma i drugo, a vidi se da su deca mala.
Gde se desilo to sa socijalnom službom i kako su roditelji kažnjeni, novčano ili kako?
A taj direktor, ako se već odvažio da prijavi roditelje što tuku dete (naravno da to nisu smeli, trebalo je neku drugu kaznu da primene) da li je razgovarao i sa detetom da roditelji moraju da se slušaju i da se kući dolazi po dogovoru?

...da su deca veća, ne bi ni mogla da ih tuče, uzvratili bi.

Сами ови крици су довољан разлог да јој одузму децу. Батине су овде споредна ствар. Већу трауму оставља све остало.
ima i ton :eek: dobro je da sam slusao na mute ... idem keve mi da zapalim cigaru jbt krecu mi suze...
sta radja decu i kako ih male neduzne muci ... bem ti zivot

Мене је пет пута горе пребила баба да је чак деда морао да приђе и одвали је шамарчином и то војничком а онда ујак деду песницом. Ујак пиччка ишао да одбере прут да ме ова бије. После ме на самрти молила да јој опростим. Мислим се.....једи говвна.....ја ћу да ти опростим...али оће ли моја психа од тога мени да буде здрава !!

Gde se desilo to sa socijalnom službom i kako su roditelji kažnjeni, novčano ili kako?
A taj direktor, ako se već odvažio da prijavi roditelje što tuku dete (naravno da to nisu smeli, trebalo je neku drugu kaznu da primene) da li je razgovarao i sa detetom da roditelji moraju da se slušaju i da se kući dolazi po dogovoru?

...da su deca veća, ne bi ni mogla da ih tuče, uzvratili bi.

U jednom manjem mestu.
Dečak je 7razred.
Roditelji su novčano kažnjeni.
Po onome što mi drugarica kaže socijalna služba prati porodicu.
To se nedavno desilo.
Nismo nešto puno pričale o tome, nadovezale smo se na neka pitanja koja je ćerka imala da napiše za domaći.
Nešto slično je imao i njen sin u nižim razredima.

Slažem se da decu ne treba fizički kažnjavati i da treba puno razgovarati sa njima, ali ovo već postaje ludilo

Tekst o slučaju u Leskovcu može da pokrene mnoga pitanja

Ovakve psihopate su za doživotnu robiju.
Protivnik sam batina.
To sam već pisala mnogo puta na forumu.
Jedno je da dete dobije po guzi, drugo je maltretiranje dece.
Od ugnjetavane dece prave se monstrumi.
Svaki oblik nasilja mora da se sankcioniše, a takođe i razvija društvo sa etičkim normama, da bi se uradila prevencija, što je svakako primarno za ozdravljenje društva u pogledu ove devijacije, koja je postala svakodnevnica.
Užas.
Ljudi moraju da se vaspitaju i leče da budu psihički zdravi, a javnost i mediji usmere na pozitivne primere i širenje jednog zdravog odnosa prema drugima, a ne mržnje i netrprljivosti.

Back