Jeste li ovako tukle svoju decu ili su vas tukli? Moze li se doneti zakon da se ovo zabrani? Ovoj zeni niko nista ne moze, nema zakona, muz je na radu u Rusiji.
Ih , vidjam ovo svaki dan....gde god hoces.....
Ima tu jedno pravilo , da ih vise bije manje bi glasno plakala....
Srpsko pravilo , prakticno i vazi , video sam..
A ovakva situacija ti je normalna svuda...
Pazi naglasavam normalna..
Ono sto bih ja podelio , bar malo da se napravi razlika je kad ovako biju po 5,6 puta dnevno , ali posle ljube tu decu i ipak ih paze, nego su malo histericne s vremena na vreme, ebiga, feminizam ne funkcionise sa decom..
A ima onih koje biju i samo prave pauzu , nema ljubljenja izmedju..
Inace smatram da je tu jednaka uloga i muskaraca, i oni brate mlate i ponizavaju decu , i to vidjam svaki dan...
Ako mislite da je ovo nasilje, e onda brajko morate debelo da menjate kriterijume, jer u Srbiji ono sto ja vidim ovde u BG je prilicno gadno , a isto je i dole na jugu...
Ja sam mislio nesto zestoko ce da bude....
A ono ovo , sica..
Samo da kazem, u socijalizmu jeste bilo batina, ali mnogo manje histericnih, mada nije tu neka manja steta, jer su psihicki ubijali u pojam ali dobro ipak nije bilo fizicki udaranja po glavi , mala deca se obicno i samaraju , veca ne...itd itd.
Nasilje u vaspitavanju dece je obavezno na Balkanu...
Ja sam protiv toga i rado bih odvajao decu od roditelja, ali vise da deca sama to mogu da rade...kad hoce i kako hoce...