- Poruka
- 4.354
Mjesto gdje možemo da hvalimo šta od kozmetike odgovara.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam nista, samo objavljujem onako.kad vec znate sve, da vas pitam za pomoc:
gde da nadjem rezac za jako debele krejone (olovke)?
ono debljine prsta - znaci olovka ne moze da udje da se zareze, ni na one rezace sa 2 rupe (manja/veca)
AQUA /WATER / EAU - SODIUM LAURETH SULFATE - CITRIC ACID - SODIUM COCOAMPHOACETATE - HEXYLENE GLYCOL - AMMONIUM HYDROXIDE - GLYCOL DISTEARATE - CARBOMER - COCO-BETAINE - DIAMINOPYRIMIDINE OXIDE - NIACINAMIDE - PEG-55 PROPYLENE GLYCOL OLEATE - POLYQUATERNIUM-10 - PROPYLENE GLYCOL - SALICYLIC ACID - SODIUM BENZOATE - SODIUM CHLORIDE - SODIUM HYDROXIDE - TOCOPHEROL - PARFUM / FRAGRANCE
sve sam ispitaoMože li u knjizari? Ili kod kineza?
Ako nista, temu ima sig. svasta
Trenutno koristim kremu sa smiljem i baš mi prija. Gde ova može da se kupi?Pogledajte prilog 1656017
I ova mi je bilo OK, kao i neka hijaluronska od njih isto.
To sam cak mogla nekad da ponovim, kad bude na akciji.
deluje, ali nije za duzu upotrebu ...AQUA /WATER / EAU - SODIUM LAURETH SULFATE - CITRIC ACID - SODIUM COCOAMPHOACETATE - HEXYLENE GLYCOL - AMMONIUM HYDROXIDE - GLYCOL DISTEARATE - CARBOMER - COCO-BETAINE - DIAMINOPYRIMIDINE OXIDE - NIACINAMIDE - PEG-55 PROPYLENE GLYCOL OLEATE - POLYQUATERNIUM-10 - PROPYLENE GLYCOL - SALICYLIC ACID - SODIUM BENZOATE - SODIUM CHLORIDE - SODIUM HYDROXIDE - TOCOPHEROL - PARFUM / FRAGRANCE
Izbjegavam SLS u samponu, koliko mogu. Grub je cistac.
Kako se cini sampon, djeluje li?
U dm-u sam vidjala redovno.Trenutno koristim kremu sa smiljem i baš mi prija. Gde ova može da se kupi?
Što se tiče šampona i nege kose, otvarala sam ovde temu o tome. Trudim se da koristim sredstva bez sulfata i silikona, lokne to ne vole. Sastav možete proveriti na sajtu curlsboot, olakšava izbor.