Dobise Crnu Goru nezavisnu i sva prava u Srbiji

http://www.kosovapress.com/
Evo deco,deda se potrudio da nadje link i pogledao sajt,ima i da se prebaci na srpski,ko sto sam video na montenegro.com imaju da biras jezik oces li crnogorski(!?),srpski,engleski...bas su fini ovi sa Kosovo,pa ako ce Crnogorci da udaraju poreze od 2000 evra da vam pokazem gde mozete da postavite oglas da prodajete svoju kucu na crnogorskom primorju,samo kliknete na srpski a kuca i stan se kazu Banesa/Shtëpi e sad sta je kuca sta je stan ne znam,mislim da je banesa kuca ali znaju oni srpski,mladji ne ali stariji Siptari znaju.

Пријатељу драги, Србија има 7,500 000 милиона становника КОЈИ СУ У ВЕЋИНИ, БЕЗ ПОСЛА, ГЛАДНИ И БЕДНИ, БЕЗ СОЦИЈАЛНОГ И БЕЗ ИКАКВЕ БУДУЋНОСТИ... ЗАБОЛЕ СРБИЈУ ЗА НЕКИХ 20 000 ВИКЕНДИЦА, онај ко не може да плаћа обавезе држави ЦГ - нека прода - чујем Шиптари су заинтересовани...

Da li je Srbija gladna zbog toga sto se Crnogorski studenti tretiraju kao domaci?
Ne!
Srbija je gladna zbog politike koja se vodi u Srbiji!
A po svim mjerilima Srbija bi trebalo da bude BOGATA evropska zemlja!
Kada bi svi bili kao DEDA MILOJE (svaka cast)Srbija bi procvjetala!

LIBERTAS:
Пријатељу драги, Србија има 7,500 000 милиона становника КОЈИ СУ У ВЕЋИНИ, БЕЗ ПОСЛА, ГЛАДНИ И БЕДНИ, БЕЗ СОЦИЈАЛНОГ И БЕЗ ИКАКВЕ БУДУЋНОСТИ... ЗАБОЛЕ СРБИЈУ ЗА НЕКИХ 20 000 ВИКЕНДИЦА, онај ко не може да плаћа обавезе држави ЦГ - нека прода - чујем Шиптари су заинтересовани...

Da li je Srbija gladna zbog toga sto se Crnogorski studenti tretiraju kao domaci?
Ne!
Voli tebe deda,samo si me naljutila i uvredila pa ja se razljutio.

eremita:
Ако је тачно што је наведено за извођење неких радова - то је заиста више него трагично. Међутим, ипак су за изведене радове КРИВИ ИЗВОЂАЧИ а не Веља Илић. Имам у фамилији архитекте.Е, сада ако Веља НЕ ПРЕДУЗМЕ НИШТА ДА КАЗНИ ИЗВОЂАЧЕ - е, ту је проблем. Многи се претварају и улагују да би добили посао - а када га добију онда ФУШЕРЕ - ту треба тражити и кривца и одговорност.
izvodjach je veljin brat :roll:

LIBERTAS:
I da ponovim!
U slucaju CISTOG RACUNA ,Crna Gora ima 15 miliona eura viska i njoj CIST RACUN mnogo,mnogo,mnogo vise odgovara!
Znam ,reci ce te obican narod ne zanimaju vikendice imucnijih Srbijanaca jer ako neko treba da plati to su oni, ali obican narod(koliko sam ja shvatio)zanima da Crnogorci nemaju ista prava studiranja kao Srbijanci zar,ne?
A da li se neko od vas OBICNOG NARODA ne zapita da li postoji i obican narod u Crnog Gori!
NPR:Obican mjestanin nekog primorskog grada zivi iskljucivo od turizma i cijela porodica je zavisna od turisticke sezone.
Na drugoj strani imate brata kontinentalca koji 10 mjeseci radi svoj posao u Srbiji kojim hrani familiju i onda dodje na 60 dana na primorje i uzme ispred nosa pare domicilnom stanovniku i odnese ih u Srbiju a naravno nausput se malo i odmori ...
Da li je to lojalna konkurencija kada jedan domaci stanovnik koji zivi od turizma treba da se bori za gosta sa ,,vikendasima,,koji ta vikendica sluzi samo za odmor i da uzmu po koju paru!Naravno da ce ,,vikendas,,imati mnogo vece sanse da preotme turistu jer moze spustiti cijenu (posto mu od toga ne zavisi zivot)!
I sad mi recite VI POGODJENI kako bi se osjecali da npr:Zivite na moru,turizam vam je jedina egzistencija i onda vam dodje neki tip sa strane koji tu ima kucu spusti cijene ,otme turistu,uzme pare i vrati se kuci !

radikalski mozgu
opet meshash babe i zabe

studije se placaju iz budzeta koje pune gradjani srbije
a ispade da ne placaju za svoju decu vec nekim montetotima zbog "tradicije duge 100 godina koja je uz to bila veoma plodonosna" (Shto bi mishel reko "dodje mi da si puknem pesnicu u glavu" :roll: )

a poreze za vikendice vi inkasirate od fizichkih lica, srbija nije tu na gubitku vec ti burzuji.

LIBERTAS:

Ne!

srbiju vode bivshi Crnogorski studenti

prebroj pa vidi dal su u strukturama vlasti vishe srbi ili vishe crnogorci.

LIBERTAS:
Ne!

Само студирање треба да однесе из нашег џепа 11,5 милиона евра... а где су домови, џабе спавање, џабе храна - а после трк код Мила па да нас пљујете.
А колико треба да нас коштају ваши болесници који се по Србији вуку као свињска танка цревца (Ти мене војводо - ја ћу тебе сердару, а код куће знама как'а
смо гов*а), а држављани Србије не могу да скупе новац за основне здравствене услуге од зубара - до основне личне хигијене.

Нема проблема, уведите ви порез за викендице - па увешћемо и ми порез на имовину у Србији за стране држављане (Црногорце на Дедињу и по Србији ) - па ћемо да видимо како ствари стоје.

Све што крваво данас Србија плаћа - потиче из Црне Горе, од Милошевића, преко Караџића, до Аркана - па до Тадића, Божовића и Јочића и Ницовића (БИА) па све до Вучетића (Врховни суд). Попели сте нам се, бре, на врх главе.

Можемо и да идемо редом, поименце, па ћеш да видиш ЗАШТО СРБИМА
ПУЦА ТРПИЛО - и зашто ја сада пишем овако непријатно. :evil: :evil: :evil:

И уосталом, шта тебе заболе да ли је Србија гладна и зашто је гладна - ено вам ЛИЈЕПА ВАША па брините о својој држави !

eremita:
Само студирање треба да однесе из нашег џепа 11,5 милиона евра... а где су домови, џабе спавање, џабе храна - а после трк код Мила па да нас пљујете.
А колико треба да нас коштају ваши болесници који се по Србији вуку као свињска танка цревца (Ти мене војводо - ја ћу тебе сердару, а код куће знама как'а
смо гов*а), а држављани Србије не могу да скупе новац за основне здравствене услуге од зубара - до основне личне хигијене.

Нема проблема, уведите ви порез за викендице - па увешћемо и ми порез на имовину у Србији за стране држављане (Црногорце на Дедињу и по Србији ) - па ћемо да видимо како ствари стоје.

Све што крваво данас Србија плаћа - потиче из Црне Горе, од Милошевића, преко Караџића, до Аркана - па до Тадића, Божовића и Јочића и Ницовића (БИА) па све до Вучетића (Врховни суд). Попели сте нам се, бре, на врх главе.

Можемо и да идемо редом, поименце, па ћеш да видиш ЗАШТО СРБИМА
ПУЦА ТРПИЛО - и зашто ја сада пишем овако непријатно. :evil: :evil: :evil:

И уосталом, шта тебе заболе да ли је Србија гладна и зашто је гладна - ено вам ЛИЈЕПА ВАША па брините о својој држави !

Tacno !!!
Crna Gora je Crna Rupa sto se Srbije tice. Kostala nas je , mogli smo Monako da izgradimo posle onog zemljotresa, za te pare.
A i oko studenata si u pravu. Svaki njihov student kosta ko 3 nasa, jer u proseku studiraju 12 godina. Mislim, nisu oni krivi, nije im lako. Treba studirati, i usput sanirati, svercovati, reketirati, i baviti se ostalim tradicionalnim crnogorskim zanatima :roll:

I sada, kad se resismo te bede, ova nenormalna vlada, pod uticajem crnogorskog lobija , donosi opet na nasu stetu odluke o nastavku besplatnih studija i lecenja za strance iz Crne Gore. Sramota :twisted:

Tako ce, i kada se resimo Kosovskih bukagija oko nogu, verovatno doneti odluku da i dalje placa siptarski dug 100 000 E dnevno, da bi , eto dokazali kako je Kosovo i dalje Srbija.

Stvarno, sve vreme hocu da pitam, ko vam je , bre ovaj "Domoljub"?
Mislim , nemam nista protiv internacionalizacije foruma, ali, osnovni red je da malo upristoji i prilagodi recnik.
Nismo svi ludi za kajkavskim popevkama, niti svi moramo da kapiramo novohrvatski.
Svaka cast ovima koji ga razumeju, cak vidim i sami caskaju na Hrvatskom. Mozda imaju u genima nesto Domoljubno, ali ja ne mislim da je pristojno u gostima pricati strani jezik.
Ja , kada odem u inostranstvo, pricam Engleski, da bi me razumeli, a ne forsiram Srpski.

BABINA RUPA – udubljenje na glavi, ozad. To je isto tako i mjesto đe se odliva višak pameti. Kad neki od akademika bekne nešto slojevito, Dukljani obično kažu: "E, ova mu je iz babine rupe!”. Kad se Dukljanin preuči, pa pamet nema više đe da mu staje, onda sve što pretekne, deponuje u babinu rupu. Babine rupe i da nema, valjalo bi je izmislit - sporadi Dukljana! :D

LIBERTAS:
1.Zasto je Srbija dozvoljavala Crnogorcima da vladaju njom?
2.Zasto su Crnogorci u Beogradu na veoma bitnim i znacajnim funkcijama?
3.Zasto i sada Srbija forsira Crnogorce?
4.Zasto je crnogorski lobi toliko mocan u Srbiji?
Volio bih da mi ozbiljno odgovorite na ova pitanja a ja jedva cekam da nastavim sa diskusijom...

Вечерас добијаш одговор - али ти увече ниси на форуму, само у "еуропско
радно вријеме" ....... :lol: :lol: :lol:

Back