I da ponovim!
U slucaju CISTOG RACUNA ,Crna Gora ima 15 miliona eura viska i njoj CIST RACUN mnogo,mnogo,mnogo vise odgovara!
Znam ,reci ce te obican narod ne zanimaju vikendice imucnijih Srbijanaca jer ako neko treba da plati to su oni, ali obican narod(koliko sam ja shvatio)zanima da Crnogorci nemaju ista prava studiranja kao Srbijanci zar,ne?
A da li se neko od vas OBICNOG NARODA ne zapita da li postoji i obican narod u Crnog Gori!
NPR:Obican mjestanin nekog primorskog grada zivi iskljucivo od turizma i cijela porodica je zavisna od turisticke sezone.
Na drugoj strani imate brata kontinentalca koji 10 mjeseci radi svoj posao u Srbiji kojim hrani familiju i onda dodje na 60 dana na primorje i uzme ispred nosa pare domicilnom stanovniku i odnese ih u Srbiju a naravno nausput se malo i odmori ...
Da li je to lojalna konkurencija kada jedan domaci stanovnik koji zivi od turizma treba da se bori za gosta sa ,,vikendasima,,koji ta vikendica sluzi samo za odmor i da uzmu po koju paru!Naravno da ce ,,vikendas,,imati mnogo vece sanse da preotme turistu jer moze spustiti cijenu (posto mu od toga ne zavisi zivot)!
I sad mi recite VI POGODJENI kako bi se osjecali da npr:Zivite na moru,turizam vam je jedina egzistencija i onda vam dodje neki tip sa strane koji tu ima kucu spusti cijene ,otme turistu,uzme pare i vrati se kuci !