gost 42348
Poznat
- Poruka
- 7.267
Сећам се његовог газде и девојке која је била уз њега на полигону. Да ниси можда ти?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mili:Е, баш ми је драго! Знамо се ... била сам са ротвајлером, Џаспером! Он није био почетник, већ је само "обнављао" градиво.
designpara@gmail.com:U Novom Sadu ti je jedna od najboljih odgajivacnica na svetu dobermana. Alltobello, stenci napolju kostaju 1500 e a kod nas su jeftiniji ako uopste odgajivac bude zainteresovan da ti proda stene i ako mu se svidis. Ja sam bio u njegovoj odgajivacnici koja kao da nije sa ovog sveta.Psi su vrhunskog kvaliteta. To ti je najproverenije sto postoji u Srbiji. Naravno postoje jos neke dobre odgajivacnice , ali ja sam bio samo u ovoj i mogu da garantujem za kvalitet. Ako ti je to skupa varijanta, ima jos dobrih odgajivacnica kod nas, ali to ce morati neko drugi da ti kaze, jer ja ne znam bas imena...
slazem seStefan-agp:Sto se tice dobermana po meni sve price o agresivnoscu,tome da su krvolocni itd,padaju u vodu kada se govori o psima koji su vrhunskog porekla.
Takvi psi,a imao sam ih,i uz jos vise takvih sam bukvalno odrastao, nikada nisu pokazali gram agresije prema onome za koga smatraju da ih nece ugroziti.
Imaju nemoguce dobru narav i jako su privrzeni i verni,a da vole da se igraju i da budu umiljati o tome i da ne pricam.Sta da kazem kada muzijak od 5 godina svaki put kad sam dosao kuci skoci mi u krilo kao mala beba da se mazi,ali koliko su mazni toliko su nevidjeni cuvari.
Naravno u celoj prici govorim o psima koji su dresirani i sa njima je radjeno konstantno,jel u suprotnom ako pas(ne samo doberman nego bilo koji) oseti da je dominantniji od vas ne pise vam se bas dobro po pitanj njegovog drzanja i njegovog ponasanja, i iz tog razloga dolazi do povecane agresije,jel on samog sebe smatra predvodnikom tj. glavnog u coporu u uvek ce nastojati da na tom mestu ostane.
Sto se tice nabavke psa iz odgaivacnice Altobello,po meni je pun pogodak naravno ako se ima sredstava za tako nesto jel su psi dosta skupi ali verujte mi da stvarno vrede svaki euro koji je za njih dat.
pozz!
ortodox09:Oni su po meni super psi,odani,poslusni,sposobni,lepi,pouzdani i spremni dati svoj zivot za svog 'gazdu' ,a ne oduzeti mu ga.