Manjovac kv
Početnik
- Poruka
- 42
Nakon treceg trovanja sve ovo pada u vodu,bolje ja da ga izudaram nego idiot da ga otruje...
to neki ljudi ne shvataju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nakon treceg trovanja sve ovo pada u vodu,bolje ja da ga izudaram nego idiot da ga otruje...
Izbaci neki klip o dresuri da vidimo sistem nagrada-kazna se uci tako kad uradi sto treba nagradi se kad ne udari se preko dupeta pruticom znam iz iskustva prethodnog psa smo vodili na dresuru al ipak je bolje kad sami dresirate ko sto sam ja moju Azru![]()
Izmedju tvog psa i dobermana je velika razlika doberman kad oseti da je jak zna i da krene na gazdu i mozes da vices kolko hoces ne pomaze
Izvini, ali iz koje godine su ti ti klipovi, iz '88? Jedino ako pripremas psa, ne znam, za IPO... Osnovna poslusnost se sasvim lepo radi i nenasilnim metodama, postoje i bolji nacini da se postavis kao alfa. Moja jeste mala ali ima pincevske krvi, nekad je klepim metlom po guzi, vise da je zaplasim nego udarim, kad pretera sa lajanjem nocu, inace van dvorista, bez povodnika, ja idem ispred nje, dok joj dajem hranu, mora da miruje dok spustim ciniju, uvek nastupam otvorenog, dominantnog stava.
Vidis, molosi su tu jos zeznutiji od dobermana.
sto iz 88? kojeg psa ti imas? i ja tako radim sa lesikom ne nosim povodac uopste slusa me ide uz nogu zna sedi,lezi,daj sapu ne tu drugu sapu donesi sve osnovne stvari ali njudi doberman je nesto drugo kako ne shvatate jeste on pametan i sve brzo kapira al sa njim nema zezanja....
pozrdav svima hteo bi da pitam imam stene dobermana 4 meseca i jako je mrzav jel zna neko kako da se malo ugoi jede dosta dobro kod mene je 7 dana ali mi izgleda dosta mrsavo.i hteo bi da kazem jos nesto usi su mu kupirane danas sam mu skinuo zavoj ljudo moi ono je strasno usi su mu pune gnoja koi je to veterinar uradio da mu oba uveta skroz zatvori da nemaju vazduha to smrdi hteo sam da povracam ispro sam mu usi i videcu za dan dva kako napreduju dal ce da gnoje naravno pale su mu usi kako koje vitamine da mu dajem da hrskavisa dobro zaraste da se usi usprave eto toliko
Zdravo Srdjane vidi ocisti ga od parazita moguce da je do toga. kako ga hranis? joj imao sam i ja tu muku sa usima verujem ti ocisti to lepo sve i nemoj da stavljas fisbajne dok ne zaraste to sve lepo ja i sad mucim muku sa Azrinim levim uvetom desno digla i drzi a levo 2 dana i padnepozrdav svima hteo bi da pitam imam stene dobermana 4 meseca i jako je mrzav jel zna neko kako da se malo ugoi jede dosta dobro kod mene je 7 dana ali mi izgleda dosta mrsavo.i hteo bi da kazem jos nesto usi su mu kupirane danas sam mu skinuo zavoj ljudo moi ono je strasno usi su mu pune gnoja koi je to veterinar uradio da mu oba uveta skroz zatvori da nemaju vazduha to smrdi hteo sam da povracam ispro sam mu usi i videcu za dan dva kako napreduju dal ce da gnoje naravno pale su mu usi kako koje vitamine da mu dajem da hrskavisa dobro zaraste da se usi usprave eto toliko
Dzabe da se savetuje sa TIM veterinarom, da zna nesto, ne bi usi ostavio predugacke i dao bi mu dobre savete kako da sanira rane.
Ljudi imam problem oko usiju 11marta puni 9 meseci desno uvo ispravila i to drzi dugo sinoc sam skinuo fisbajne nosila je 10 dana drzala je oba uveta i jutros joj pade levo od starta pravi problem to levo uvosta da radim do kad moze da ispravi usi? dal vredi da budem uporan?
Ko joj je bese sekao? Pojacaj kalcijum (nesto tipa Kafortana) a do kad ima nade da ih digne, to stvarno ne znam. Prema nekim "rezultatima sa terena", nije problem ni mladje ih kupirati, lakse zarastu i brze podignu.
Bozo...Mislim izvini, znam da tebi nije smesno. Super je on ako ga ne uzimas previse za ozbiljno, narocito kad se dogovarate za vreme. Ne znam oko doza, najbolje vidi na pakovanju sta pise.
Nema veze svi mi isto kazu kad cuju ko je radi Bozo... na nemackom je sve pa ne znam kad sa kupio covek u prodavnici mi je rekao za njen uzrast 4 dnevno 2 ujutru 2 uvece al tad je bila mladja. ne sme da se pretera da se ne pojave neki "cvorovi"
@manjovac e a da ti ne preterujes druze u zahtevima mislim podize li ona to uho kada se uozbilji, kada osluskuje, fiksira lopticu ili sta vec? Nemoj ocekivati da ce joj uvek stajadi usi podignute, lea je jedno lomila pa smo je evo posle dva i po meseca opet umotali na dve nedelje, ocete na izlozbu?
Podize ona al joj padne pri dnu neki put stoji po 2-3 dana neki put odma padne. a desno uvek drzi. sve ona lepo radi kada se uzobilji naculji i to al samo padne posle izvesno vremena. Gde ima izlozba sad? u maju u Kraljevu ocemo![]()
Mislis na brojanice na rebrima? Naprotiv, one se pojavljuju ako kalcijuma (i fosfora) nema dovoljno u hrani. Pojacaj joj slobodno recimo jos po jednu dnevno za pocetak. I ako ikako mozes, stupi u kontakt sa Kundovicima, ipak oni u celom KV imaju najvise iskustva sa rasom.
ima u beogradu 18.3.@manjovac e a da ti ne preterujes druze u zahtevima mislim podize li ona to uho kada se uozbilji, kada osluskuje, fiksira lopticu ili sta vec? Nemoj ocekivati da ce joj uvek stajadi usi podignute, lea je jedno lomila pa smo je evo posle dva i po meseca opet umotali na dve nedelje, ocete na izlozbu?
Podize ona al joj padne pri dnu neki put stoji po 2-3 dana neki put odma padne. a desno uvek drzi. sve ona lepo radi kada se uzobilji naculji i to al samo padne posle izvesno vremena. Gde ima izlozba sad? u maju u Kraljevu ocemo![]()
Ne znam to mi je reko veterinar "srbovet" da ne valja da se pretera da ne bi doslo do nekih cvorica pa mora da se operise![]()
Ako joj u odnosu na pre mesec-dva dodaš jednu tableticu više, to nije preterivanje. Vidi u Daku, on čovek ima iskustva sa velikim psima, otkad ga znam, imao je erdel terijera, pa NO, sad ima goldena, pre će ti on dati dobar odgovor oko doza nego Kale koji nikad nije imao psa većeg od NLT, barem koliko ja znam.[/QU
pa i ja isto mislim povecacu ipak je ona sad velika bas je poraslaa i uvo joj je nekkao debelo tesko to mi je i bozo reko kad je seko
a pre neki dan sam bio kod kunda nesto da mi uradi i taman sam ga pitao nesto o rasi covek dosta zna pa najverovatnije sledece godine pustam da se pari bas kod njega
![]()
ima u beogradu 18.3.
Necu za BG ipak cu da vidim kako ce da se pokaze u Kraljevu pa za dalje cu lakoti jel ces da je izvodis? kako je lea daj neku slicicu nisam je video odavno jel porasla kilaza itd..
![]()
Meni Azra sad ima 33kg varira tu 2-3kila gore doleLea ima 27kg, vet mi rece da je sada na 80% velicine, jaka je ko rudnicki bik, pametna ali tvrdoglava, a jede ko popisna komisija
pokusavam da je vaspitam za izlozbu da hoda uz nogu i da stane u stav i da se ne otima da pokaze zubalo, nadam se da cu nesto uraditi![]()