Dobar sex shop?

MrNapokon

Supersonik
VIP
Poruka
68.864
Nije tema za ove kojima ne trebaju pomagala.

Gledam po ovim domacim sex shopovima, mozda naletim na nesto interesantno, kad ono prc.
Hajde ok za zene vibratori, dildoi i ostalo i to je to. Pa onda bombon gacice, pa onda pink gacice i ispisano (I love you) i ostale gluposti za klince da kupe klinkama za 18-ti.
Kostimi? Volim nesto stvarno hot, koza,lanci katanci, robinja fazon, a nadjem neke sklj kostima tipa: doktorka (na km se vidi da je neka kineska plastika), ili neka ucenica i pored trozubac.
Trozubac... ladno prodaju trozubac.
I ispod pise: "Igračka namenjena đavolskim igricama :)"
Rasprodato.

Sta ljudi rade sa time? Bockaju se? Sta da radim sa trozubcem? Hajde da je barem komplet odelo djavola, pa kao ja sedim na tronu sa trozubcem u jednoj ruci, a u drugoj.... a ona kao djavolica se uvija i plese.
Al sta da radim sa trozubcem samo?

Kakva su vasa iskustva? Neki dobar sex shop? Povoljan? Sa pravim sex igrackama?

- - - - - - - - - -

Da, i drugo pitanje.. Sto srpski panjevi beze od sex shopova misleci da ce ispasti pacenici i zato je tako mala ponuda a skupa?

Nije tema za ove kojima ne trebaju pomagala.

Gledam po ovim domacim sex shopovima, mozda naletim na nesto interesantno, kad ono prc.
Hajde ok za zene vibratori, dildoi i ostalo i to je to. Pa onda bombon gacice, pa onda pink gacice i ispisano (I love you) i ostale gluposti za klince da kupe klinkama za 18-ti.
Kostimi? Volim nesto stvarno hot, koza,lanci katanci, robinja fazon, a nadjem neke sklj kostima tipa: doktorka (na km se vidi da je neka kineska plastika), ili neka ucenica i pored trozubac.
Trozubac... ladno prodaju trozubac.
I ispod pise: "Igračka namenjena đavolskim igricama :)"
Rasprodato.

Sta ljudi rade sa time? Bockaju se? Sta da radim sa trozubcem? Hajde da je barem komplet odelo djavola, pa kao ja sedim na tronu sa trozubcem u jednoj ruci, a u drugoj.... a ona kao djavolica se uvija i plese.
Al sta da radim sa trozubcem samo?

Kakva su vasa iskustva? Neki dobar sex shop? Povoljan? Sa pravim sex igrackama?

- - - - - - - - - -

Da, i drugo pitanje.. Sto srpski panjevi beze od sex shopova misleci da ce ispasti pacenici i zato je tako mala ponuda a skupa?

Kao i sve u Srbiji. Slaba ponuda, a visoke cene. Proizvodi nekvalitetni. Trgovci zamislili da zarade kao da prodaju u Nemackoj. Na kraju su ponuda, potraznja i kler formirali cenu.
Ne beze ljudi o seks sopova nego nemaju para.
Probaj kod "Srecni ljudi", mada sumnjam da ces i tamo naci nesto bolje.
A ovo sa dildoima i vibratorima je mozda pokazatelj koliko ima gejeva i nedojebanih zena koje ne smeju zive da prevare muzeve.

Ma srecni ljudi najgoru ponudu imaju. Tj nemaju nista. Barem ne za ljude koji vole to malo ozbiljnije. Sigurno necu da dajem 4-5 k za nekakav kozni povodac,uz koji cak ne ide ni ogrlica. Bic koji se raspari posle pola godine koji isto tako kosta 4-5 k. Plus koji nije napravljan za ozbiljnu upotrebu vec ne znam ni ja za sta. Valjda ona pretpostavka, oni se samo igraju, pa ce bic da okace iznad kreveta da preteci gleda odozgo.

pa ima bič za konje
povodac za pse
mislim da se to radi kvalitetnije za životinje
a bič je bič i povodac je povodac

nije bitno za koga je kad za isto služi

- - - - - - - - - -

a možeš da odeš da ti izrade po želji

Ma srecni ljudi najgoru ponudu imaju. Tj nemaju nista. Barem ne za ljude koji vole to malo ozbiljnije. Sigurno necu da dajem 4-5 k za nekakav kozni povodac,uz koji cak ne ide ni ogrlica. Bic koji se raspari posle pola godine koji isto tako kosta 4-5 k. Plus koji nije napravljan za ozbiljnu upotrebu vec ne znam ni ja za sta. Valjda ona pretpostavka, oni se samo igraju, pa ce bic da okace iznad kreveta da preteci gleda odozgo.

Ja sam za njih jedino cuo. Zato sam ti predlozio.
Mozda u Madjarsku da odes?

Iskreno, ne znam koji je sada sex shop aktuelan u gradu.
Jedno vreme je bio u Enjubu, bloku 12, dobar sex shop i drzala ga je Shana.
Mislim da sada uglavnom preko neta ljudi narucuju sta im treba, pa instituacija sex shopa polako bledi.

Iskreno, ne znam koji je sada sex shop aktuelan u gradu.
Jedno vreme je bio u Enjubu, bloku 12, dobar sex shop i drzala ga je Shana.
Mislim da sada uglavnom preko neta ljudi narucuju sta im treba, pa instituacija sex shopa polako bledi.

Pa i preko neta. Sigurno necu na kupujem prodajem da trazim kozne tangice za devojku. Kosrisceno samo par puta da se proba ko novo. Kutija malo ostecena ali sve ostalo radi super.

- - - - - - - - - -

Poenta je opet zaglavis na nekom sex shop sajtu.

- - - - - - - - - -

Uzgred, tema nije samo o tome gde ima dobar sex shop. Nego generalno, u nasem okruzenju, koliko su ljudi otvoreni za to i tako...Moze da bude sira tema.

Da, u sustini i to preko neka se uglavnom prodaje preko sex shopova...ali ih nema vise kao nekad...udjes lepo pa interakcija sa prodavacicom, pa nezgodna pitanja...

A sto se tice okruzenja, mislim da je svakako bolja situacija nego ranije, cini mi se da su otvoreniji, mada me moze zavarati krug istomisljenika...

Back