i kad rese problem uvek ce se desiti neko prebacivanje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, *** сад, теби баш одговара да УВЕК и свугде буде тако?
Рекох -уопште не мора да буде тако!
Постоје и људи који другачије доживљавају ствари од тебе.
pa moze da se kaze vanbracna avantura ili nesto vise?
ono prvo,ali u kom smislu si mislila furaj dalje?
Ja se sa ovim uopste ne slazem. Deca i te kako vide kad nesto nije u redu a nije u redu da ljudi zive pod prisilom. Tako samo mogu da nauce da normalan brak zapravo uopste nema veze sa ljubavlju ili uopste, normalnim odnosom izmedju dvoje ljudi (prisila po meni nikako nije normalna).
I ne mogu ni da zamislim tu vrstu pretvaranja gde je odnos izmedju roditelja ocajan a oni se godinama prave da je u redu. Tako se uci licemerje.
a kad dodje do prevare bilo kog roditelja,a ostanu zajedno zbog dece,kako to formulisete?
Знам за један пар, он је пилот, она стјуардеса, имају двоје деце, забављали су се од ране младости и рано се
венчали. Обоје су екста лепи, он је био један од најлепших пилота ЈАТ-а, а она је била више пута фотографисана
за рекламе за ЈАТ.
Њихов брак је протекао тако што је он констатно имао везе, односно мање више јавно се забављао са другим
девојкама, што је његова супруга знала... За њу се прича да му није остајала дужна, али је била у сваком
случају дискретнија од мужа...
И тако функционише њихов брак до дан данас, на обострано задовољство.![]()
Кажи нам још само њихов број телефона или адресу.![]()
Мислим су некада људи били далеко стрпљивији и толерантнији, а обавезе и дужности су им биле испред личног
задовољства. Данас су се ствари окренуле за 180 степени и имамо много оних који нису спремни ни на најмањи
компромис, ради сопственог комодитета и ужитка. Свако по сопственом нахођењу и поимању ствари има право
избора, па ако није спреман да се прилагоди партнеру и понешто да истрпи, не треба ни да ступа у брак.
Знам за један пар, он је пилот, она стјуардеса, имају двоје деце, забављали су се од ране младости и рано се
венчали. Обоје су екста лепи, он је био један од најлепших пилота ЈАТ-а, а она је била више пута фотографисана
за рекламе за ЈАТ.
Њихов брак је протекао тако што је он констатно имао везе, односно мање више јавно се забављао са другим
девојкама, што је његова супруга знала... За њу се прича да му није остајала дужна, али је била у сваком
случају дискретнија од мужа...
И тако функционише њихов брак до дан данас, на обострано задовољство.![]()
Каже мени ономад мајстор Мића, да је чуо за једног политичара да вара жену. Каже да воли младе жене и да једноставно не може да се обузда. И не само то. Још ми је рекао да је већ једном био ожењен, и да та његова прва жена после развода отишла у манастир.
Човек на високом положају, зато тићу мојне неко сазна...