DOBAR PARTNER/PARTNERKA U SEKSU...

ludopileglodjekosku:
Misliš na one što ti, pre nego svrše, opale šamar...onako ljudski...pa ti zvone uši pet dana...?!!! :lol: :lol: :lol: Voli Kambodžica sado-mazo pa to ti je!!!! 8)

Neki vole pljeskanje po guzi (zvoni u dupetu?!), ali ovo sa šamaranjem je
nov momenat za mene. Spremam se da ga metnem, a ona meni šljus!
Pa to je bolje od vijagre.
Eto, neki vole da glođu a neki da ih šamaraju.

Jolly Jumper:
Neki vole pljeskanje po guzi (zvoni u dupetu?!), ali ovo sa šamaranjem je
nov momenat za mene. Spremam se da ga metnem, a ona meni šljus!
Pa to je bolje od vijagre.
Eto, neki vole da glođu a neki da ih šamaraju.
Ne znam za šamaranje....ali što se glodanja tiče....lepo je i onom ko "glođe"....a i onom ko je "izglodan".... pardon....onom ko ima kosku za glodanje..... :lol: :lol: :lol:

Zefirra:
...J'm a little alpha wolverine...just for you...rrrrrr
th_25287_duo_122_113lo.jpg

...zaboravih da te pitam sta mislish o dve partnerke u tvom krevetu koje se maze i zadovoljavaju jedna drugu , pa onda tebe....
...nja , verovatno vidish svoju sestru ili cerku u njima....just forget it...:mrgreen:
.....mlad sam ja za to :grin: :grin: ..........ali to bi bilo fantastichno :-D ,ti si verovatno imala takva iskustva sa drugaricom i bratom ili caletom kad nudish ;-) ...pa preprichaj nam te dogadjaje. ;-)

ludopileglodjekosku:
...eh....da je još istina to što govoriš.... ali ti u stvari ne postojiš.....ili si žensko.....što mu dođe na isto.... :cry:
........ma mozda sam ;-) ......"TO"..........ili ti ..."IT'.......... :grin: :grin: ........mene najvishe pali kad je vidim kako se uvija jechi ,grize me od slasti .............shta cesh bolje ......................znaci nisi dzbe krechio ................ :grin: :lol: ...i posle te poljubi u vrat ,,,,,,,,,,, ;-)

ludopileglodjekosku:
Ne znam za šamaranje....ali što se glodanja tiče....lepo je i onom ko "glođe"....a i onom ko je "izglodan".... pardon....onom ko ima kosku za glodanje..... :lol: :lol: :lol:

:!:
Pa pravo da ti kažem, sve zavisi ko glođe, nije to uvek tako fino. Treba znati.
Sa druge strane, kad god zamezim piletinu, meni masni prsti.
Što reče mali ciga,
naš tata jede piletinu za ručak, ananas baca koske.
Edit:
Složio bih se sa prethidnim Kambodžinim postom.
Pa to najbolja stvar. Izem ti sex ako me ona posle opanjka na forumu.

Back