devojcica_20
Primećen član
- Poruka
- 505
Koja mesta u Nisu imaju dobar nocni provod?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
devojcica_20:Koja mesta u Nisu imaju dobar nocni provod?[/quot
Saloon- ako si za muziku uzivo.
ancika:...i za malo starije tipove...devojcica_20:Koja mesta u Nisu imaju dobar nocni provod?[/quot
Kazandzijsko sokace, Scena...devojcica_20:Znam, izlazim tamo ali je uvek nesnosna guzva pa me smara.....
imas li jos neki predlog?
Pera_Zdera:E vidis ili nekom van Nisa ce sve zivo da bude interesantno, jer ce da ih vidi prvi put.
Pa da cudno za tako veliki grad, no svi mi pricaju o nekoj diskoteci u Leskovcu a to je tu blizu. Mozda je posetim sledeci put kad dodjem za Nis...uskoro.Decky_Nis:Pera_Zdera:E vidis ili nekom van Nisa ce sve zivo da bude interesantno, jer ce da ih vidi prvi put.
Svakom ce biti zanimljiv nis ko nije stalno u njemu. Ali monoton je nama sto smo stalno ovde bas bih voleo da odem negde na nekoliko dana da obidjem neka mesta i da vidim kako se drugi ljudi zabavljaju i da uporedim gde je najbolji provod ovde sigurno nije. Pazi kad nemamo ni jednu diskoteku. Uzas Poz
...za one koji su stalno tamo...AKHENATON:U Nisu od provoda nema ni P.
ancika:...za one koji su stalno tamo...AKHENATON:U Nisu od provoda nema ni P.
ancika:Pozoriste ili foradevojcica_20:Koja mesta u Nisu imaju dobar nocni provod?[/quot