Dobar ginekolog u Nišu

Preporucite mi dobrog ginekologa u Nisu.

Evo jedan dobar ginekolog.Nenad Cvetkovic iz ZELEZNICKE AMBULANTE.Meni su u domu zdravlja narazili neke kondilome, davali mi brojeve iz privatnih ordinacija gde rade, ja sam poludela-otisla kod dr.Nese u zeleznicku ambulantu, covek me pregledao i reko da nema ni k od kondiloma. Kasnije sam kod njega vodila i trudnocu. Zadovoljna sam skroz ovim ginekologom. Jedino sto treba je da otvorite karton kod njega

Evo jedan dobar ginekolog.Nenad Cvetkovic iz ZELEZNICKE AMBULANTE.Meni su u domu zdravlja narazili neke kondilome, davali mi brojeve iz privatnih ordinacija gde rade, ja sam poludela-otisla kod dr.Nese u zeleznicku ambulantu, covek me pregledao i reko da nema ni k od kondiloma. Kasnije sam kod njega vodila i trudnocu. Zadovoljna sam skroz ovim ginekologom. Jedino sto treba je da otvorite karton kod njega

On je ne dobar nego odlican ginekolog.On mi je odrzavao trudnocu da miomom od 27mil. uz odgovarajucu terapiju ma svaka mu cast odlican je:klap:

Ja sam student iz Nisa i lecim se na studentskoj poliklinici, pa me interesuje koliko obicno kosta pregled kod privatnika (posto imam ranicu, a ova iz studentske mi nije radila ni papu ni kolposkopiju, nego samo rekla da koristim vaginalete).

Od ovih privatnika koje ste pomenuli, koliko bi ispao pregled?

Svj
Najbolji ginekolozi u Nisu su Dr Dragan Stefanovic iz doma zdravlja Hipokrat koji je prešao iz državnog doma zdravlja, i njegov brat Misa Stefanovic sa Gak klinike! Obojica su mi u martu spasili život i želim im svu sreću ovoga sveta!!!!
Evo jedan dobar ginekolog.Nenad Cvetkovic iz ZELEZNICKE AMBULANTE.Meni su u domu zdravlja narazili neke kondilome, davali mi brojeve iz privatnih ordinacijas gde rade, ja sam poludela-otisla kod dr.Nese u zeleznicku ambulantu, covek me pregledao i reko da nema ni k od kondiloma. Kasnije sam kod njega vodila i trudnocu. Zadovoljna sam skroz ovim ginekologom. Jedino sto treba je da otvorite karton kod njega

Back