dobar dan zelim !

zsuzsanna

Početnik
Poruka
2
sigurno nisam sama u tome,desilo je vec mozda slicno nesto sa drugim zenama,mozda ne...probacu da budem kratka..:god.i po dana zivim vanbracno posle devet god. braka.nismo razvedeni ali nema sansa za zaj.zivot dalje.i on ima drugu zenu s kim zivi i ja imam drugog s kim sam i ja zivim zajedno 6 mes.juce sam pravila test za trud. i pozitivan.trebalo bi da se razvedem,da se udam ,da tako rodim dete?ne znam da li imam vreme za sve?????:sad2::roll::cool:

pa... bolje da pozuris ako hoces da ispostujes formu. sporazumni razvod ide brzo, to ne treba da te brine, mozes posle brzo da zakazes vencanje, ni to ne treba da te brine, jedino zabrinjavajuce je sto ti tog novog partnera ni ne znas kako treba - sigurna si da zelis dete sa njim? ili da uopste zelis dete u ovom momentu?
ne delujes mi nesto odusevljena ni sigurna u sebe, jel' mozes sama da brines o detetu ako nesto ne bude ok?

rezime. ona je zvanicno udata, ali vec dugo ne zivi sa muzem. oboje zive odvojenim zivotima, svako sa drugim partnerom. sada je ona ostala trudna sa tim drugim i pita se da li ce imati vremena da se razvede, pa uda za ovog drugog, pa rodi dete.
mada mislim da pitanje zapravo nema veze sa tim da li ce vremenski sve to da postigne:lol:

čekaj kvinsi, ja vidim da:
1. godinu ipo dana živi u vanbračnoj zajednici
2.da je devet godina bila u braku al se nije razvela
3. da 6 meseci živi sa čovekom nekim vanbračno i sanjim je ostala u drugom stanju, al me buni onih godinu ipo sa početka : S

...jedno je sigurno, ako se ne razvedes do porodjaja...dete ce biti upisano kao dete tvog zvanicnog muza...bez obzira sto ti nije njegovo dete...i onda ces imati
gredne peripetije da sve dovedes u red....zato je najvaznije da se sto pre razvedes....a posle ostalo resavaj kako zelis....

3. da 6 meseci živi sa čovekom nekim vanbračno i sanjim je ostala u drugom stanju, al me buni onih godinu ipo sa početka : S

a sta sam ja mnogo drugacije rekla:lol:
poenta je da je jos udata zvanicno, a trudna sa drugim covekom i da zapravo nije sigurna da zeli bebu i brak sa tim drugim kad se jos ni prvog nije ratosiljala:lol:

..ja ukapirah da godinu i po zivi vanbrachno (u smislu da se razishla sa muzem)
od chega poslednjih 6 mes u vanbrachnoj zajednici sa nekim..

..mislim da bi bilo dobro da se razvede zvanichno, a sve ostalo je druga pricha..

Krajnje je vreme da se na ovom forumu zaposli neka osoba kao tumac.
Dokle vise da mi sami ovde razbijamo glave sta je neko hteo da pita u uvodnom postu??? :rtfm:

Ooooo upravo forumska ...cuj vapaje napacenih korisnika i spasi nas daljih muka.
Jedan tumac po pdf...sta je to za veliku Krstaricu ????

pa ne poradja se sutra, tek je saznala za trudnocu:lol:
znaci, prvo lepo sporazumni razvod, pa onda kod maticara sa ovim drugim, i potom ceka bebu.
a moze sve i da bude medijski propraceno- prvo 48h svadba, pa vreme je za bebe:mrgreen:

...znam za slucaj jedne zene koja je bila u istoj situaciji, da bi dobila razvod advokat njenog muza je trazio da se i ona i dete odruknu svih potrazivanja prema njemu - nista nisu dobili, cak ni za zajednicko dete nije morao da placa alimentaciju

Back