Dobar Beogradski frizer

pandijala:
ee mirka mirka....i ja patim za lazom :))))....cak sam htela da idem i u NS kod njega,ali me nesto mrzi....
sad me mala ivana farba i sisa i super je,veruj mi...bas sam zadovoljna

ne mogu da verujem..

i ja patim za lazom!!!

to je jedini frizer koji je umeo da oseti kosu! dve godine se bavio mojom i bila sam prezadovoljna!

tacno je znao kako treba da me fenira kad je suvo, a kako kad je vlazno vreme!
laza genije!

i pravio mi je savrsen mix boje..eh lazao,lazo..
zna li neko njegov br u NS?

Ja znam ko zna , al nece da da....
Cuva ga ljubomorno, a ide kod njega ...

Ja bi isla i u ns za te pramenove ...sva je sitina da je samo on umeo da smucka boju kako treba....

Ajd ovako ko prvi nadje lazu neka javi i nama , pa svi idemo jednim kolima , podelicemo za gorivo!!!!

:)

e to sto radi nedeljom joj je plus i po od mene. a i zadovoljna sam.
Kako nista novo? Ima sad jednu devojku koja radi manikir i pedikir, ono dok cekas da se farba "primi" lepo odradis jos nesto.
Ondak, renovirala je salon i stavila jedan prozor.
Uvela je neke tretmane mislim da je u pitanju piling ili vec neka regeneracija kose, radi sa kvalitetnim materijalom...

Jedina zamerka, ali mala, sto ume ponekad da se zanese pa da ŠiŠa malko vise od onog sto si joj rekao. Ali ja sam prezadovoljna.
Recimo, meni zbog prirode mpoje kose ne da vec neko vreme da sasecem kosu i napravim lepo ŠiŠke (da ne napisem siske :p )
Eto, ja sam skroz zadovoljna.

Sehnsucht:
A ima li kakav dobar za duuugu talasastu kosu? Htela bih da se osisam i ofarbam, a u gradu sam od skoro, tako da jos uvek nemam svog frizera. Thank you.

Kod Kasine, na prvom spratu ( preko puta Moskve, kod RK Beograd na Terazijama)...
Stojan je vlasnik...super sisa, fenira...moja mama se i farba kod njega, a meni je izvukao i pramenove...odlican...preporucujem... :wink:

p.s. Ako se nisi vec snasla, javi se, pa cu ti ostaviti i njegov broj... :smile:

fali i meni dobar mirka!

evo setam po b brdu sa sve krivim siskama..

sreca da sam bila na moru pa mi je boja izbledela - sad je taman kako treba..

frka mi svaki put kad mi u salonu pridje sa cetkom u ruci - sve se mislim sta li ce da ispadne ovaj put..

a od laze ni glasa :(

Ahahah da ti pricam, odem ja kod frizera izadjem kriva nacisto....cela jedna strana kose skoro 2 cm duza, zovem frizerku kaze ne moze da me primi , kao tek za 4 dana, reko kud cu da setam vaka...

Odem kod drugog, kazem popravljaj...popavi me "kao" al opet krivo,,,
Uzmem sama makaze posecem viskove ...6 meseci me bio strah da se šišam...
Onda pre neki dan hrabro udjem u jedna salon i kazem šišaj...i opet ne valja...

I sad sam rešila da iskopam Lazu pa makar iz groba trebalo da ga vadim...
A moji Novosadski kontakti se prave ludi !

frizeri su mi najgori horor!!!

imam gustu, jaku kovrdzavu kosu...i kazem...samo zelim frizuru...nista specijano...ali da izgleda uredno...
kad frizer vidi kosu, mene bez posebnih zahteva ...uzme makaze, razbuja mu se masta, napravi remek delo svoje karijere...
:(

sisam se samo kad moram....
eto sad moram...mislim da idem kod voje, cula sam da je dobar, pa da ga isprobam...

frizeri su mi najgori horor!!!

imam gustu, jaku kovrdzavu kosu...i kazem...samo zelim frizuru...nista specijano...ali da izgleda uredno...
kad frizer vidi kosu, mene bez posebnih zahteva ...uzme makaze, razbuja mu se masta, napravi remek delo svoje karijere...
:(

sisam se samo kad moram....
eto sad moram...mislim da idem kod voje, cula sam da je dobar, pa da ga isprobam...

Voja ti je kako kad,nekad po svaku cenu nameće,onako suptilno,svoju zamisao. Ako nisi baš "poslušna" prepusti te kolegama. Ali probaj,možda ti se njegova vizija tvoje frizure svidi. Ipak je on cenjen frizer.

Ne zivim u Bgd vec 6 godina i dosla sam pre mesec dana. POtreban mi je frizer ali nisam sigurna gde da idem, uopste mi nije bitno koliko kosta dokle god zna da me osisa.Da li zna neko da mi preporuci dobrog frizera (bilo bi bolje ako je muskarac).

Hvala

Super frizer je Ivana koja drzi salon MADMAMMA na Autokomandi,radila je ranije kod "Dejana" u Hajatu, stvarno je extra frizer,ucestvovala je na tim svetskim takmicenjima frizera, ne razvaljuje sa cenama, sigurna sam da bi bila bas zadovoljna.

Kako vam bre zene nije zao, da vas razne komicne kreature deru za grdne pare???
Zar nije dovoljno platiti 1500-2000 za jedno yebeno shishanje i za jednu yebenu frizuru??
Zar to vredi 5000, 50.000, 5.000.000.000.??
Zar stvarno jedan yebeni zanatlija moze da ti za sat sat ipo rada uzme sto jevreje i vise?
Dali bi bilo kom drugom zanatliji platili toliko za sat rada?
Bes bre....bes

Back